Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

PUNJENJE TIJELA

PUNJENJE TIJELA
Bez obzira tko si imenom, znanjem struke, materijalnim bogatstvom, za punjenje tijela stvarno trebaš mudrost čistog zraka i vode, jer samo od njih ne uživaš u tome mentalnom psihom subjekta koji djeluje van tijela u željama koje ni sam ne razumije, ali stvarno gubi volju, jer se punjenjem iznutra stvara magla, strah i sve negativno u odnosu na vrijeme potrebno životu.
Kako početi?
Jednostavno diši zrak samo na nos, jedan duboki udisaj u devet puta dužem izdisaju.
Usta ne otvaraj, ne govori ništa, zadrži potreban vakuum jasnoće.
Ako imaš mišljenje ono nije stvaran razum od volje iznutra, nego je neka želja koja te sotonskom dušom vuče u psihu, što za tebe nije zdravo.
Prije bilo kog punjenja tijela hranom, najprije pij čašu dvije destilirane vode. Ona odmah djeluje, puni svaku šupljinu, nisi više gladan, stanice rade prirodno. Ako si ponovo gladan, vodom popravi to mentalno stanje, jer destilirana voda je idealna hrana za vitalno fizički zdravo tijelo čistom krvnom slikom i limfom.
Sve što si čitao do sada o hrani, samo su teoretske pretpostavke, što znači nisu u skladu sa stvarnim potrebama, a one su minimalne.
Recimo koliko pojedeš hrane za 24 sata, manje od 1 % je korisna glukoza, a sve drugo je višak kojim puniš tijelo, stvaraš naslage i krvna slika nije čista.
Tijelu stvarno trebaju svi elementi iz prirode, jednim imenom hranljive tvari, no u knjigama nigdje ne piše da je to neutralna otopina struktura iona, što daje fotonski sjaj enzimima, za čistu svijetlost gena u krvi.
Drugim riječima u živom organizmu tijela stvarno je život materije, samo ako si odgovoran za red, čistoću i pravdu.
Nikada drugome ne soli pamet, jer on ionako misli da je pametniji od tebe. Usta otvaraj samo kada te netko nešto pita i samo odgovaraj logički razumljivo i jasno.
Nikada ne govori svoje želje, nego ako imaš samo jednu jasnu želju, kaži je bez srama, bez obzira koji je sadržaj u pitanju.
Ne dozvoli da želja u tebi postoji kao misli psihe, jer su to neprijatna osjećanja emocija, nego je oslobodi i jednostavno predaj volji, ona zna gdje će je poslati.
Znam imaš loše navike i nisi jedini. No ako ti je stalo do zdravlja, jednostavno okreni novi list i kreni od početka. Naravno ništa ne možeš zaboraviti, ali odbaci negativno koje ti samo smeta, bez obzira o čemu se radi.
Recimo u prirodi oko sebe može biti mnogo smeća, ipak ćeš nekako proći, ali ako iznutra imaš viškove, nemaš drugi put kojim se ostvaruješ i predaješ se sotonskoj duši koja samo čeka da uživa pri smrti tijela.


Post je objavljen 06.09.2014. u 15:09 sati.