Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

DVANAEST NEZAOBILAZNIH PRAVILA PET SITTINGA ZA MAČKE :-)

1.) Jebeš kavu bez dlaka!
2.) Da, mačke čitaju i pritom su iznimno izbirljive!U protivnom, kako objasniti većinu knjiga presloženih s polica na pod?!
3.) Mačke su krajnji esteti i koliko god da vam se vaše nove zavjese činile dekorativnima - većina će ih pokušati skinuti.
4.) Hint za početnike - pijesak za mačke vam je ono čega uvijek ima po svuda metrima dalje od mačjeg wc-a u koji ste ga nasipali.
5.) Desetak različitih grebalica na svakom koraku nikada neće moći parirati vašem novom kauču!
6.) Kada god uđete u prostoriju u kojoj mačku čuvate – mačke tamo nema, no bez panike! Sve što trebate učiniti da biste je našli jest mirno leći i pokušati odspavati.
7.) Mačka se, u trenucima pisanja važnog i hitnog e-maila, poruke ili kakvog životopisa, uvijek nalazi na tipkovnici.
8.) Najnapetije scene nekog filma u pravilu gledate s – mačkom preko očiju.
9.) Ako smatrate da nipošto nemate dovoljno prostora u oramru i da unutra više ne bi mogli ugurati niti maramicu – pokušajte ostaviti vrata istog otvorena na nekoliko sekundi! Iznenadit ćete se kako vam unutra vrlo lako stane i tigar! Van, međutim, ne ide više ništa ...
10.) Ukoliko ste u žurbi pred izlazak, ni u ludilu ne pokušavajte obuti nešto sa žnirancima!
11.) Serviranje većine vrsta mokre hrane u prisutnosti mačke je kao borba sa Sotonom!Dopustiti da nešto zapravo padne u zdjelicu je takvo svetogrđe da će svaka mačka koja drži do sebe to pod svaku cijenu pokušati spriječiti svim silama!
12.) Uz mačku u blizini, nema šanse da vam primjerice u juhu, varivo ili sl. upadne mušica ili išta leteće, no redovito - upast će vam sama mačka!



Post je objavljen 06.09.2014. u 14:51 sati.