Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
Nema sjaj kao druge vode, zato je najbliža svijetlosti sunca u svakom smislu riječi i tko je ima u tijelu koliko treba, zdrav je vitalan i jasno razumije materijalne potrebe.
Svaki dan istražujem destiliranu vodu i znam da je ništa ne može prevariti, jer je logično inteligentna prema energiji elemenata i prema informacijama, do samog izvora.
Upravo hidro-gen-um je biološki red po kome opstaje živi organizam tijela.
Vodik, jasnije vodonik, ne može sam u prirodi, zato je inteligencija u svemu, zarobljen u stanicama za biološki opstanak bilo čega u živoj prirodi. Jednako tako i mrtva priroda opstaje zbog njega.
On lako levitira, modificira i prelazi u helijum, što znači bezuvjetno putuje u sami izvor sunca i kada prođe vrata svijetlosti, nestane kao iskra vatrometa, što znači ponovo putuje prema prirodi, naravno bilo gdje u prostornoj kugli univerzuma svijeta. Kada se vodoniku pridruži kisik (kiseonik jasnije), eto idealne materije prirode, H2O, nema boju, nema, miris, nema okus, nema tragova elemenata, živa ili mrtva, ne kvari se, oblikuje i razgrađuje najmekše i najtvrđe u životu.
Krvna slika, limfa, sperma, meka i tvrda tkiva, sve je od destilirane vode (skoro 80 %). Svaki pripravak je od destilirane vode, svaka infuzija i kad je gusto njome se izvodi prirodna transfuzija. Organi donatora za transplantiranje čuvaju se u destiliranoj vodi.
Nove nano tehnologije rade na tome da budući ekrani računala naprave od destilirane vode, u obliku savitljivih panela. Voda grije u svakom sustavu, hladi, energiju prevodi u snagu i moć, ponaša se kameleonski, realno, objektivno, logično, stvarno inteligencijom i kada nju razumiješ i znaš, to je sve u životu sjaja i svijetlosti, prostora i vremena, dana i noći, u svim duginim bojama, bez senzacija psihe koja je samo jadna magla u kojoj nema nikakvih odgovora.


Post je objavljen 06.09.2014. u 10:23 sati.