Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

GENETSKI KOD

GENETSKI KOD

Samo u cjelini apsolutno stvarno objektivno realno slobodno i logično, svaki je uzrok i posljedica promjena u životu materije.
Između individualnog rođenja i smrti, apsolutno stvarno i objektivno logično jasno možeš sagledati zbog svijetlosti izvora i sjaja pojave.
Upravo je materija jedan genetski kod po kome se odvija kreacija.
Drugo je pitanje genetskih struktura koje pokazuju logičan prirodni sjaj u odnosu na stvarno u svijetlosti.
Što reći za teoretske pretpostavke o postojanju, nego da su manipulativne jer ne nude jasne definicije.
Iz svoje perspektive promatranja svatko može jasno znati sve zbog jednostavnosti i jednako tako svatko može vjerovati u nešto drugo, zato što nije u percepciji odakle se jasno vidi i doživljava trenutak vremena i točka prostora.
Sve što netko misli dokaz je ograničenog znanja zbog subjekta koji od stvarno logičnog želi neku iluziju koju ni sam ne može definirati.
Sve što djeluje u materiji muči se u odnosu na stvarno u inteligentnoj moći.
Sunce u izvoru i pinealna žlijezda promatrača, jednim genetskim kodom stvarno logično živi organizam tijela zna ponavljati svakog trenutka i u svakoj točki individualne cjeline.
Bilo koje punjenje u tijelu, strukturom poluraspada samo će pokvariti sjaj koda u njemu.
Presudan je logičan vodik u tijelu, kojim se genetska struktura čisti i povezuje s genetskim kodom.
Vodik modificira prostor od idealno čistog vakuuma do logično najtvrđeg dijamanta. No razlika je u živoj i mrtvoj prirodi. Sjaj na vodi od sunca, upravo je sjaj u krvi od destilirane vode najbolji. Sjaj od staklenog ogledala svakako ne možeš gutati, zato kada se ogledaš u njemu gubiš vrijeme jer ne vjeruješ slici koja se stalno mijenja. Zato je stvarno doživljeno moguće samo u percepciji iznutra, kada ne možeš misliti drugo van materije.
Vodik s drugim elementima oblikuje neku pojavu, recimo samo s kisikom je destilirana voda.
U idealnoj čistoći samo vodik je vakuum od čega imamo svijetlost, jer ništa u prostoru ne može biti stvarno. Ovoga puta u pitanju je inteligentna moć i svemu je izvor, prema prirodi u vremenski ovisnim pojavama.
Od sunca s čistim vodikom do sjaja na površini vode koja većinski 2/3 zauzima površinu zemlje, za čistu krvnu sliku tebi je samo dovoljno piti destiliranu vodu, jer je potpuno neutralna i u nju si siguran. Zato kad piješ destiliranu vodu ne možeš subjektivno misliti mentalnom psihom, jer se ona veoma kratko zadržava na putu kroz organizam, što nije slučaj sa svim drugim vodama koje su pune kristala minerala i mnogo čega još.
Zbog vakuuma stvarno koristiš tijelo, no zbog vakuuma napravljeni su svi najsloženiji uređaji.
Umjetno srce koje se dugo istražuje svakako je na vakuum. Tako će jednog dana robot oponašati čovjeka koji ga je stvorio. To će značiti da je i ova civilizacija ljudske vrste ostvarila cilj samouništenja, ali je promašena svrha neovisnosti ljudskog bića od materije.
Čitajući knjigu ti misliš i tako gubiš vezu sa sobom, zbog čega postaješ mentalan subjektom u nekoj perspektivi na štetu percepcije. Slično se dešava kad puniš tijelo ili ga prazniš orgazmom u grču.
Vrtnjom genetske strukture u krvi održava se stabilnost gravitacije tijela, opažanje, razum, znanje i sve u krugu snage, sile i moći jasnih informacija.
Zbog jednostavnosti ne trebaš misliti kako ne razumiješ stvarno u logičnom, nego analizirati logično do kraja kada stvarno postaje jasno.
Recimo slika u ogledalu tebe ne razumije, ali ti znaš nju i ako zamijeniš uloge, tvoje misli će biti višak.
Sve što nije jasno djeluje punjenje iznutra kao što mali oblak zaklanja sunce.
Samo u čistom prostoru vremenska perspektiva pogledom u trenutku percepcije iznutra je jasan uvid i stvarno znaš sve logično oko sebe.
Kada gledaš film na platnu ti ne vidiš slajdove slika, zato su 24 svakog trenutka, što odgovara smjeni dana i noći. To je slobodna vječnost u smislu kada apsolutno stvarno bezuvjetno preko svijetlosti ima svrhu u logičnoj prirodi i još je objektivno realno potvrđena, zato što je materija u cjelini jedno fizičko svojstvo.
Sve što sam napisao u ovom tekstu, većini koji ne žele logično stvarno ne može biti jasno, iako 100 % mogu dokazati kako stvarno djeluje genetski kod kada znaš koristiti logičnu inteligenciju u jednostavnoj ljudskoj percepciji.
Mogu dokazati ako je nešto skriveno, percepcijom nulte točke može biti jasno kao u libeli.
Kako?
Stvarno.
To može svatko ako očisti krv čime genetska struktura konačno koristi genetski kod.
Red kojim se to obavlja kroz organizam tijela, potpuno je razumljiva inspiracija.


Post je objavljen 02.09.2014. u 04:07 sati.