Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Elitni odred Crkve priznaje: u Crkvu se uvukla masonerija, stvara se svjetska vlada

Bilder hochladen

Hrabri čovjek iz Opusa Dei usudio se reći sve ono što i ja tvrdim:

"Ti planovi za stvaranje Jedne svjetske valade kod slobodnih zidara igraju važnu ulogu i postoje još od I. svjetskog rata pa i prije.

Kakvu ulogu u tome ima internacionalni cionizam?

U planove o jednoj vladi uključene su bezbrojne organizacije, osobito nevladine udruge koje tvore Agendu UN-a. Na sve njih djeluje i cionizam kroz mrežu raznih elitnih klubova kao što je primjerice Rimski klub, Madridski, Budimpeštanski, Bilderberg, ali i raznih multireligioznih organizacija kao "World Organisation Of Religion for Peace", "United Initative" itd. Većina njih je usmjerena na dijalog, ali cilj im je svima isti; koncentracija moći u nekoliko središta, ukidanje nacionalnog suvereniteta država, kao i instrumentalizacija religije u svrhu stvaranja Jedne svjetske vlade."



"Opasnost za Crkvu je u prvom redu unutar same Crkve. Već je davno rekao sv. Josemaria Escriva: "Kad je svijet u tami, to je zato što je Crkva prestala biti svijetlo svijeta". Radi se o prekomjernom traženju "znakova vremena" koji su u pravilu u opreci s katoličanstvom. Umjesto da se uporno i mukotrpno radi na svakom čovjeku i tako ga se pridobiva za Krista, svi žele ići lakšim i ugodnijim putem. Kristov se nauk prilagođava trenutačnim situacijama u svijetu, čak do te mjere da to izgleda vrijedno žaljenja, kao npr. u slučaju primanja hostije za ponovo oženjene ili kad se homoseksualcima, koji su, izgleda, postali nedodirljivi, ne može reći NE. Nekritički se prihvaća naoko bezazlena Milenijska agenda, agenda Zelenih itd."


http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/125618-msgr-juan-clauio-santahjuo-u-crkvu-se-uvukla-masonerija-vjernike-ocekuju-progoni-i-zaludenost-laznom-vjerom.html

Emil Čić

Post je objavljen 31.08.2014. u 19:59 sati.