Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

IDEALIZAM

IDEALIZAM
Jednostavnoj osobi uvijek je stalo do objektivne realnosti i logike u stvarnom razumijevanju, dovoljno jasno kada je u pitanju znanje o materijalnim potrebama.
Nisi idealista ako ti je stalo do svijetlosti i prirodnog sjaja gena u krvi, jer to je stvarna potreba.
Idealisti su mentalni čistunci, kojima smeta priroda, jer umišljaju svijetlost kroz maglu vlastite psihe.
Sramno je što majke ne znaju prirodno odgajati djecu. Kupuju im skupa kolica, odjeću, mrtve kašice, lijekove, zato što nemaju vremena da se intimno igraju s njima, zauzete su poslom ili tv serijom.
Žalosno je za 21. stoljeće kada se beba i kuca stvarno razumiju i igraju u najdubljoj stvarnoj intimi tijelima različitih vrsta, što majke ne čine ili je samo na nekoliko minuta.
Majke rado daju djeci mnogo hrane, jer tada ona spavaju. One su subjektivne i djetetu guraju sve čime bi uživale. Mnogi djeci daju alkohol i ne čudi ako već netko ne daje djeci tešku drogu.
Svakako je najveća droga stvaranje loših navika, odbijanje objektivne realnosti i logike kojim se stvarno odvija život kroz materiju, bez sebičnosti i materijalne ovisnosti.
Dijete dobro zna kad je vrijeme za spavanje, samo noću, a dan služi za igru, odrastanje, učenje i nove navike u životu.
Navikom na loše djeci sve više treba idealna igračka, idealna igrica, idealne patike, idealan bicikl, idealna hrana, a to svakako ništa nije iz prirode. Sve mi to liči na idealan silikon, koji se odavno i naivno koristi u žvakaćim gumama, ali s konačnim ciljem da postane prava hrana za pametnog, svjesnog čovjeka, za koga jedino mogu reći da je s posebnim potrebama, jer je u svemu subjektivan i mentalno ovisan od psihe.
Upravo oni koji su na vlasti, s društvenim imunitetom i zaštitarima, sebično do daske i mentalno još više žele uživanje, komfor, glamur, raj s posljedicom teškog umora od svega.
Oni jedino imaju novaca za teške droge i njihova djeca su privilegirana u tome.
Fora je što su siromašni prirodno zaštićeni od teških droga, nemaju novaca da je kupe.
Sve je više mentalnih idealista koji mrze dan, jer se noću manje vide njihove perverzne želje.
Ako je teoretski to posljedica suvremenosti, ako je u pitanju božja volja, takvih gadosti stvarno nema u mojoj krvi, pa neka sam izrod po sto puta, što mi je jedino stalo do surove i naivne dječje logike.


Post je objavljen 30.08.2014. u 06:22 sati.