Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

STVARNO

STVARNO
Ništa u životu nije praznina, sve je fizička materija, od vakuuma čiste svijetlosti izvora sunca, u trenutku sjaja prirodnih oblika, koji su potpuno realni i logični u odnosu na inteligentnu ideju iz izvora.
Stvarno je sve jedno, ako si jednostavan razumom, ako nisi sebičan i subjektivno mentalan mislima iz psihe.
Ništa nije stvarno ako ga percepcijom trenutka ne dovedeš u izvornu točku.
Tada je ideja tebi potpuno jasna, znaš inteligenciju logično.
Često u govoru koristiš pojam NIŠTA. Kada tako kažeš drugi ti ne vjeruje, jer osjeća nešto skrivaš.
Budi stvaran i NIŠTA izgovori zatvorenim ustima. Tek tada te drugi razumije.
Oslobađanje u materiji stvarno je volja koja te pokreće i raduje.
Punjenje tijela, pametovanje, buđenje svijesti, nije sloboda nego si subjektivno zarobio nedužno tijelo i umjesto prirodno aktivan, postaješ mentalno pasivan, navodno ti nešto od materije fali.
Fali ti da se isprazniš, duboko izdahneš na nos, preznojiš se, oslobodiš mokraću, izmet, potkratiš nokte i kosu, popiješ neutralnu destiliranu vodu i istuširaš se toplom vodom.
Stvaran si više bez odjeće na sebi. Ako ne možeš ići na posao bez odjeće (proglasili bi te ludim i strpali tamo gdje ne želiš), po kući budi slobodan, ne srami se partnera i djece, nego i njih podučavaj oslobađanju ovisnosti od materije.
Oslobađaj se tajne, analiziraj činjenice do objektivne logične realnosti. Ne prepričavaj što piše u knjigama, što je bilo na vijestima i omiljenoj tv seriji, jer sve to oduzima potrebnu pažnju prema vremenu.
Vrijeme ne računaj po satu na ruci, nego po trenutku posvećenosti materiji, jednostavno prisutnim sjajem razuma u krvi, tako što ne moraš puniti tijelo radi uživanja.
Pravi užitak je eliksir koji luči prazno tijelo.
Svašta želiš probati, zaboravio si probati sebe stvarnog, kroz inspiraciju razuma.


Post je objavljen 30.08.2014. u 04:19 sati.