Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

METAFIZIKA

METAFIZIKA
Stanje bez čistih fluida krvi i limfe, zbog čega razum nije brži od umišljanja apsolutno logične materije u svakom stanju.
Metafizika je nasilje prema slobodnom znanju i manipulacija teoretskim pretpostavkama, zbog psihologije bez odgovora na obične fizičke pojave materije.
Za 21. stoljeće i ljudsku vrstu sram i dalje nosi masku kod većine koji pate od poremećaja karaktera ponašanja, samo zbog obećanog raja u vjeri i boljem statusu u društvu.
Šteta univerzalnom materijom ne postoji, ali su pojedinačne patnje nesagledive, zbog neznanja ljudi, koji su stvarno u životu, zaborave ga zbog nebitnih stvari i žele ponovno rođenje u drugom.
Obrazovanje, vjerska učenja i duhovnost afirmiraju tajnu koja u materiji jednostavno ne postoji, jer je svako njeno fizičko svojstvo logično i potvrđeno inteligencijom.
Kada krv postane disk za pamćenje, tada logična fizika prelazi u relativnost i neznanje vremena.
Za metafiziku i psihologiju trenutak je besmisleno vrijeme, a stvarno je sjaj prirode i čista svijetlost izvora.
Trenutak ne pamti jer inteligentnom logikom zna svaku perspektivu prostornog vremena materije, jednostavnom biološkom percepcijom razumijevanja potrebe za jasnim slikama u životu, jer to nudi svijetlost dana i noći.
Znanost ne zna da je u živom organizmu krv, ako je špricom ne izvade i ne gledaju u epruveti.
Znanost ne zna od čega se sastoje planeti i zvijezde, ali znaju trošiti milijarde proračuna, navodno su na korak od senzacionalnih otkrića svemira.
Znanost ne zna unaprijediti prirodnu proizvodnju hrane, ali GMO sjemenima stvara profit moćnicima koji manipuliraju čovječanstvo.
Medicina ne zna da bolesti u materiji stvarno ne postoje, ali zato prepisuje gutanje mrtvih lijekova i uskoro će to biti glavna hrana svima koji vegetiraju u neznanju.
Zračenja, vakuum, sjaj nisu nikakva metafizika, nego jasna i logična fizika čišćom materijom.
Pojave su stvarnost za izvor, ali su ujedno stvarno u odnosu na njega, zato jer je sve jedno materijalno fizičko svojstvo, u svakom vidu čistoće, razumljivo svakome kroz obično ogledalo suprotnosti pojave i slike.
Ako komad kamena uglancaš do sjaja, to ne znači da je on promijenio fizička svojstva, ali je svakako sjajem postojaniji u prirodi.
Zapravo sjaj je najmanji prostor materije ili vakuum izvornog sunca što je znanosti nepoznato.
Sloboda vječnog izvora sunca za znanstvenike je strah od pjega na njemu, a one su upravo zagađena atmosfera, koja stvara nejasan uvid u promatranju svemira.
Za znanost točka prostora i trenutak vremena nisu inteligentna materija, nego moraju biti veći komadi, da se rukama mogu dodirnuti, što je besmisleno, jer sve stvarno najprije je od najsitnijeg stvoreno i apsolutno jasno kada se više ne može dijeliti, jer tada prestaju sve manipulacije s vibracijama i informacijama.
Za znanost inteligentno svojstvo destilirane vode u nultoj točki nema praktičnu primjenu, ali su zato sjajni kristali senzacija metafizike.
Upravo na stvarnom kristalu destilirane vode temelji logična inteligencija u biološkoj percepciji intelektom znanja, jer je to vakuum stanje za svaku jasnu definiciju.


Post je objavljen 21.08.2014. u 07:15 sati.