Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

REALNOST I RELATIVNOST

REALNOST I RELATIVNOST
Realno i relativno stvarno jedno, promatrano trenutkom u točki, zato je sve logično pogledom jasno inteligentnim uvidom iz nulte točke razuma.
Teoretski znanstvenici pretpostavljaju sve je relativno, zato što manipuliraju stvarno lice točke naličjem trenutka.
Realno i relativno jedno su stvarno u nultoj točki, kao logično i inteligentno, kao dan i noć, kao ovisnost i sloboda, kao život i uživanje, kao volja i želje, jer van stvarnog izvora univerzuma točke, sve su suprotnosti stvarnosti.
Sve je fizička materija kao kreativna čarobna kugla svijeta, jedno stvarno i sve stvarnosti u njoj.
Ne postoji bolje u jednom, no zbog individualne perspektive promatranja, nešto je jasno kao dan, a drugo stvarno noć.
U slobodnom znanju od iskustva, ipak je sve logično inteligentno i obrnuto.
Samim tim što dopustiš potpunu slobodu ovisnosti od pogleda stvarnosti, sebe doživljavaš stvarno u njoj, razumiješ i logično jasno znaš, da ne moraš biti posebno ovisan ni od čega.
Sunce, zvijezde, mjesec, nebo, priroda, jedno je kao stvarnost sjaja dana i noći. Fizički čista materija veći je sjaj i obrnuto, zato red čistoćom pravično volju daje.
U slobodnoj predaji sebi, bez ikakve sebičnosti, život ne ovisi od vremena.
Posvećenost bilo čemu, liči na pokušaj spajanja ili van materijalnu ovisnost, što logički ne može biti stvarno, nego samo mentalno umišljeno.
Prostor je potpuna intima, igra, zato što je materija univerzalno fizičko svojstvo svakog vida čistoće, a vrijeme individualnih pojava je samo sastavni dio cjeline.
Ako vrijeme vežeš za objekt, tada ne postoji relativna prolaznost, a to postižeš najkraće u trenutku, kada samo dodirneš točku, ali svejedno postigao si jasnoću.
Dan i noć su realnost i od toga učiš sve logično. Kao crno bijelo dan i noć nisu boje, no između su sve nijanse spektra svih boja, što je samo posljedica promjena sjaja u materiji.
U prostoru dolazi do iluminacije kada se najsitnije informacije oblikuju kao vibracije sile energije.
Stvarnost je prava prirodna senzacija svega, ali kada logično znaš, stvarno je samo jedno od fizičke materije.


Post je objavljen 13.08.2014. u 08:37 sati.