Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

MATERIJA GENOM

MATERIJA GENOM
Pravo znanje u životu je put iz izvorne točke, inteligencijom čiste svijetlosti, preko vremena pojave, ponovo u točki, zatvaranjem kruga samospoznaje u samo ostvarenju.
Na početku točka univerzuma savršeno zna put u životu, zato se iz klice sjemena razvija pojava slobodnom voljom po želji.
Jedina ocjena za materiju je sjaj u smislu reda čistom pravdom. Zato beba po rođenju zaslužuje ocjenu 10 u odnosu na priznatog znanstvenika koji znanjem i ponašanjem ne može dobiti više od 1, jer je od razuma sebi stvorio um.
Roditelji i nastavnici nemaju pravo znanje i nisu kvalificirani za odgoj i obrazovanje djece.
Društveni sistem i crkva koriste svaku rupu za manipuliranje ljudima preko novca.
Stvarno sunce iz izvora je stvarnost dana i noći u živom sjaju na površini vode, kao u ogledalu.
Živi organizam tijela je individualno ogledanje u jedino mogućem sjaju fluida krvi i limfe.
Materija = gravitacija + vrtnja ili
Stvarno = stvarnosti ili
Ideja = pojavi, ili
Materija = hidro + gen + um
Svijetlost sunca = dan + noć = univerzalni prostor sa individualnim vremenom
Nulta točka biološke libele = trenutak pogledom logične stvarnosti = točki uvida inteligencijom stvarno.
Začeće je iz sjemena krvnom žilicom u trudnoći i rođenjem tijela sa srcem, krvotokom preko majke.
Nastavak je prekid pupčane vrpce i iskustvom znanja održavati krvnu sliku.
Sve je jedno slobodno kad znaš logično razumom. No sve može biti magla misli bez odgovora iz nekakve psihe duše.
Potreba osobe je stvarno ili posebno. Tako je netko jednostavan stvarno i komplicirana osobnost čovjeka sa posebnim potrebama.
Slobodna volja dokazano sebi dovoljna od jedne želje, kada nema dvojnika duše u tijelu. Zbog daha i prirodnih potreba, duša je uvijek prisutna mentalna pasivnost protiv aktivne kreativnosti.
Slobodna volja = trenutak radosti u ponavljanju ako želiš.
Slobodna volja nije slobodno mišljenje onoga tko se tješi što je u sramu pod maskom.
Teorije su ništavne jer ne daju jasne definicije.
Ideologije, crkva i demokracija su bez veze, jer se mijenjaju a čovjek u svemu stagnira i sve više devastira prirodu.
Zamisli novu vlast u državi sa 51 % glasova, koju osporava preostalih 49 %? Znači u borbi za vlast pojedinac mora biti moralan, kulturan, pametan i svjestan da je pokvaren onoliko koliko sebi grabi za uživanje.
Nitko se stvarno ne može ostvariti kulturom pametnog, normalnog, duhovno svjesnog čovjeka, jer to nije logično u odnosu na stvarno u čistoj krvi genom.
Džabe su ciljevi uživanja ako nemaš svrhu u životu.
Džabe su prirodna osjetila ako misliš drugo.
Džabe gubiš vrijeme na nebitne stvari, ako zbog toga ono tebi uvijek fali.
Relativno u materiji ne postoji, jer je ona samo jedno fizičko svojstvo u krugu čistoće svih slojeva, folija, oktava, vibracija, informacija, svijetlosti i sjaja, vremena u prostoru, vrtnjom gravitacije.
Pogledom u opažanju osjetilima u trenutku je uvid stvarno logično, ali to uključuje zatvoreni informatički krug od 24 mlrd slojeva sjaja, kao s površine vode.
Elementi u prirodi i sve stvoreno, upravo je od čiste svijetlosti materije prostorom vremena, jer svaka pojava, najmanja i najveća, svoju pojavu održava u vremenu.
Džabe ovo pišem jer sve ti već znaš iz iskustva, nisi odrastao bez rođenja, no tvoje želje ni sam ne razumiješ. Zbunjen si od usporene sluzave krvi u kojoj neuništivi geni nemaju sjaj, kao što sunce ne sija kada je oblačno.
Zaključak je jednostavan, odluči sam da li si za čistu krvnu sliku savršenim životom za trenutak radosti, ili si za uživanje u magli psihe, sve dok možeš podnositi vrtnju gravitacijom, jer protiv toga ne možeš ništa.
Rođenje i smrt u materiji genom su jedno i zatvoreni krug svijetlosti, kad kako, po slobodnoj volji i želji.
Ako ne znaš da si iz točke stvoren i da sam trebaš stavljati točku na sve u životu, smrt će to učiniti za tebe, naravno samo kada pristaneš na nju, jer ni to nije moguće bez želje.
Na kraju pristao si sam na sol i klor, a to su dvije najopasnije tvari po zdravlje i vitalnost, no bez njih ne bi mogao biti čovjek koji želi uživanje u životu, nego biće koje zna ljudske kvalitete sjajem čiste krvne slike zbog zdravlja stvarno kroz vitalnost.
Zbog otvorenih rupa na tijelu i mrtvog punjenja, želja pod maskom, tebi ništa logično nije jasno nego o svemu misliš, kao da nemaš nikakvo iskustvo.
Zamisli svi imaju slobodno mišljenje, svi su prevaranti, samo ga nema dijete jer jedino ono stvarno zna jasno logično. No što može dijete protiv idiota? Što može sunce protiv oblaka?
Što može mutna voda bez sjaja?
Što može nečista krv, dalje sve znaš, ona je tvoj početak tijela i kraj duše.


Post je objavljen 09.08.2014. u 05:37 sati.