Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

NASILJE

NASILJE
Naravno sve je nasilje ako se ne znaš uskladiti s materijom.
Apsolutno stvarno inteligencijom točke nevidljivo crno lice prostora, ali jasno zbog čiste svijetlosti vakuumom preslikano kao stvarnost slike u ogledalu, u svakoj logičnoj vremenskoj pojavi prirode, no čovjek bez smisla ne koristi trenutak nulte točke za usklađenje kao po libeli između onoga što on jest i što nije.
Sunce kao izvor čiste svijetlosti vidiš direktno i u sjaju svega čistog u prirodi, kao u ogledalu ili na površini vode. Neutralna svijetlost ne bira da li je nešto živa ili mrtva priroda, važna je čistoća individualne materije. Upravo sjaj ne možeš dijeliti na živ ili mrtav.
Od dana i noći ili od ogledala sve možeš naučiti jednostavnim ogledanjem kroz sebe iznutra, u osjetu, doživljaju, percepcijom jasno, jer ništa apsolutno nije metafizika energije, niti psihologija duha nirvane u svijesti, nego čist razum ako dopustiš trenutak fizičke logike.
Materija je informatička u svemu, bez obzira da li je čista svijetlost vakuuma prostora ili zarobljena u vremenu elemenata.
Fora je potpuna materijalna ovisnost cjelinom života u odnosu na svijetlost, bez uživanja maskiran punjenjem, jer ono tebi stvara maglu, a ti misliš da je tada tvoje tijelo duša i više nisi logičan, nego idiotski vjeruješ u tajnu koju sam ne razumiješ, niti je itko može objasniti.
Za živi organizam tijela bitan je živi sjaj od živog zraka, žive vode i žive hrane. Sve to sadržano je u destiliranoj vodi, koja ispunjava tijelo skoro 80 %, većinski vodikom i kisikom. Ostale elemente iz prirode imaš u izobilju u živoj glukozi cijeđenjem sokova od svježeg voća i povrća. Na taj način imaš čistu krvnu sliku i jasno logično znaš svoje i tuđe potrebe, apsolutno ne moraš vjerovati ničemu, jer jednostavno se ostvaruješ kreativno u životu bez perverznog uživanja.
Pravilnom prehranom odgovoran si za svakodnevnu infuziju tijela, jer od toga imaš inspiraciju i njome se afirmiraš u svemu. Tako zračiš živim sjajem iz tijela od krvi i mesa. Taj sjaj su samo kvalitete pravih vrijednosti u ljudskom ponašanju.
Jednostavnost je aktivna slobodna volja s ljubavnim smjerom inspiracije radosti svakog trenutka u prirodnoj percepciji.
Komplicirane su želje pasivnih misli psihom bez jasnog razumijevanja, zbog sebičnosti zadržavanja svega slobodnog.
Ljudsko biće s maskom je čovjek koji koristi pamet zbog kulturne afirmacije u društvu, van vertikale
ovisnosti gravitacijom vrtnje.
Zbog poremećaja karaktera ponašanja svatko je ograničen u znanju i jednostavno se ne može jasno izražavati.
Samo tko zna logično za stvarno, ne govori gluposti nego samo daje odgovore, upravo kao beba po rođenju ili majstor života.
Prokletstvo je nasilje svakog pojedinca u svijetu gdje čovjek bez znanja uživa u paklu jer uvijek želi raj.
Zbog raja svatko uživa materijalno, bez znanja da je materija samo jedno.
Podjele među ljudima mora biti preko društva, crkve i granica, jer čovjek ne koristi trenutak vlastite granice ili istine za usklađenjem s prirodom i šire.
Biljkama s fotosintezom i životinjama s instinktom održanja, sloboda je prioritet što čovjeku nije.
Život bez jasnih definicija postojanja protiv je slobode svakoga tko se ostvaruje bez logične inteligencije.
Stvarne fizičke pojave apsolutno su logične, samo ako odbaciš teoretske pretpostavke metafizike psihologijom bez odgovora.
Jednostavno si jasan sebi i drugima, samo kada nisi dužan materijalno.
Dokaz je slobodna volja po vlastitoj želji pristanka na život bez maski.
Čovjek bez smisla, normalno sebično više želi od prirode, nego što voli vratiti uzeto. Maskira se kulturom i pametno grabi od društva i prirode, za uživanje u većem komforu želja duše u raju.
Bez reda svakog trenutka stiže pravda i logično ne razumije u slobodnom znanju, nego misli punjenjem koje djeluje energijom psihe.
Prema sebi svatko je manje ili više nasilnik zbog odbijanja apsolutno stvarnog i logičnu stvarnost u slobodnom znanju, jer sujetom, moralom, taštinom i navikom na ovisnosti od nečistih sadržaja, vjeruje u tajnu i želi uživati u raju.
Navodno si svjestan duha, energije, metafizike viših stanja elemenata u mentalnoj pasivnosti psihe i ne razumiješ apsolutno stvarno logično jasno običnim elementima u prirodnoj biokemiji tijela kojim se jedino ostvaruješ.
Sve besmisleno i van logike odnosi se na neznanje čovjeka i ponašanje karakterom perverznih maski, kakve nema životinja s instinktom, niti biljka s fotosintezom samoodržanja.
Kolateralna šteta neznanja je manipulacija društvom, crkvom i novčanim sistemom vrijednosti.
Za nasilje ne postoji noć i dan, ljudske vrijednosti, sjaj prirode, izvorna svijetlost sunca.
Točka stvarno apsolutno crno lice u odnosu na bijelu stvarnost sjaja od čiste svijetlosti. Primjer je ogledalo, ako vrhom nosa dodirneš sliku, točka dodira je crno. Ta točka stvarno je vakuum, granica ili nulta točka logičnog i inteligentnog.
Nije logično vjeruješ duhu, a ostvaruješ se u fizičkom tijelu.
Revolucija znanja nije moguća ako svaki pojedinac ne prihvati logično za stvarno.
Na taj način se ruše sve teoretske pretpostavke, društvo, crkva, novac, manipulacije, demagogija, metafizika, psihologija, nasilje, idiotske perverzije svake vrste, kultura, pamet i konačno čovjek postaje ljudsko biće ili princ prirode što sada nije.
No pitam te da li kao obrazovan čovjek razumiješ što znači graničan slučaj, znači kao logična ravan vakuumom čiste svijetlosti, ali to nije bijelo kao ogledalo, nego stvarno crno?
Da li znaš logično kada u danu zatvoriš oči ili kada je tamna noć?
Da li je za tebe besmisleno znati život, jer samo želiš uživati dušom u raju kao bog u paklu kada mu Bosanac svakog trenutka jebe mater?
Da li je za tebe sve logično ili moraš misliti?
Da li si zdrav?
Da li mnogo toga skrivaš pod maskom?
Možeš li biti jednostavan u 24 sata koliko traje dan i noć vrtnje vremenom u prostoru jedne materije?
Da li si ikada vrhom nosa dodirnuo njegovu sliku u ogledalu i ostao u tom položaju duže od trenutka?
Da li znaš kako ćeš učiniti svoj organizam tijela aktivnim, a ti slobodno uživaj?
Da li olako mnoge stvari želiš, bez obzira što u tom trenutku gubiš volju, jer znaš ispunjenje nije logično?
Da li si drugima draga osoba?
Da li si prijatelj sam sebi?
Da li imaš jednog prijatelja?
Da li imaš strah od nečega?
Da li si pohlepan brže nego logično razmisliš?
Da li zbog neiskrenosti olako krivicu prebacuješ na drugoga?
Da li razumiješ razliku mržnje i ljubavi?
Da li se ponosiš za utjehu, jer ti više ništa ne ide kako misliš?
Da li si u stanju uraditi svaku glupost?
Da li si lud ili se mučiš dodirnuti granicu koja spaja logično i stvarno?
Da li misliš da je u tebi neotkriveni genije?
Prije bih naučio zid da govori logično, nego što ti od ovoga išta razumiješ.
Odgovorno ti kažem nasilan si, jer puniš tijelo preko stvarnih potreba i tako perverzno uživaš kao duša, bez obzira što ona dijeli ličnost.
Manje-više misliš sjajan si čovjek, vjeruješ svakoj gluposti, samo nisi sebi logičan.
A ti si još vjernik u boga?
Pročitao si da trebaš meditirati jer je to moda.
Znam nigdje nisi pročitao kako svakog trenutka uskladiti seksualni nagon, glad za hranom, prijateljstva, otkucaje srca, aktivno vibriranje glasnica, razum mozga, jer nitko u svijetu još to nije znao napisati, jer nitko nema tako cjelovito iskustvo potpune ovisnosti od materije.
Naravno sve jasno znaju bebe no one ne mogu govoriti. Kada beba progovori već laže kao roditelji, a kasnije mnogo više zbog škole.
Znači sve u svemu povodljiv si, lako te mogu kupiti, no to mi liči na kvarljivu robu.
Ako logično znaš što je sjaj od čiste krvne slike, samo se tome posveti svakog trenutka i zaboravi što sam ove noći pisao gluposti, jer ionako misliš nešto drugo.


Post je objavljen 30.07.2014. u 04:25 sati.