Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iiitennessee

Marketing

Zanimljive stvari na Google Earthu- dio 3.

Google Earth je jedan vrlo koristan alat koji vam na jako realističan način pokazuje mjesta gdje želite biti. No, njegove namjere nisu samo isključivo te. Tu ima i mnogo stvari koje su neobjašnjive, a ja ću vam ih bar probati objasniti.



Na ovoj slici vidimo crnu rupu. Ona se nalazi oko 60 kilometara od Tokya. Google još nije objasnio što je to, no sudeći po svemu, vjerojatno je neka greška satelita, jer 3 godine poslije pronalaženja i stavljanja istoga gore, je skinuto dolje i zamijenjeno novom, slikom, gdje se crna rupa ne može vidjeti. Naravno, teorije zavjere su već počele kružiti.




Veliki Gulliver je zapravo u parku Hunters Hall, u Škotskoj. Dizajnirani 1976. od Jimmya Boylea, zatvorenika koji je služio doživotnu zbog ubojstva, i napravljen od nezaposlenih odraslih i mladih, Gulliver je postao najveća skulptura u Škotskoj.




Gdje je Waldo? Pa očito na krovu jedne zgrade u Vancouveru. Ne zna se puno o ovom djelu, osim da je ovo napravila Melanie Coles s učenicima jedne škole u Vancouveru.

Evo jedna slika s drukčije perspektive.






Zapravo, možete naći enormno puno labrinata, no ovaj je zanimljiviji, jer kaže godinu izrade. Zato znamo da je labirint tu već 93 godine.




Ovi trokuti i različite maštarije američke vojske se mogu naći u Nevadi i u Arizoni. Za oaj trokut se pretpostavlja da je to bila meta za spuštanje bomba u 2. svjetskom ratu, no ništa još nije potvrđeno.


Evo još nekih zanimljivosti za koje se još ne zna što su, gdje su ili bilo što o njima.




Post je objavljen 21.07.2014. u 08:30 sati.