Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SOL

SOL
Bilo koja kuhinjska sol ima svojstvo jakog konzervansa, zato jer pokupi vodu i ne dopušta razvoj mikroorganizama.
Sol u živom organizmu tijela jednako skuplja vodu, zbog čega se javlja dehidracija, ali vezani kristali ostaju zarobljeni kao višak. Taj višak povećava gravitacionu silu, što smeta strujanju krvi i osjetljivim genima.
Zato trebaš znati da nikada u prehrani ne koristiš kuhinjsku sol, nego da potrebe za prirodnim natrijem unosiš preko žive hrane, najbolje u sokovima od svježeg povrća.
Prirodni natrij su ioni u destiliranoj vodi, skrbe krv, limfu i stanice, ali se veoma lako probavljaju, što je bitno za zdravlje i vitalnost.
Inače organizmu tijela nisu potrebni elementi iz prirode u obliku kristala i krupnih komada hrane, nego su najbolje otopine u destiliranoj vodi. Upravo su to cijeđeni sokovi od svježeg voća i povrća u posebnim mikserima sa sporom rotacijom da ne stvaraju mjehuriće pjene, jer će ona smetati u probavi.
Mnogi vole uživati u pjenušavim pićima, ali time samo uživaju u okusu ustima, a sve drugo je štetno, jer to stvara celulit i spužvastu masu.
Recimo svakom organizmu je potreban zrak, destilirana voda i glukoza, ali rafinirani konzumni kristali šećera ili brašno od žitarica, u smislu složenih polisaharida nisu potrebni, jer se dugo probavljaju, fermentiraju i stvaraju mjehuriće slobodnih radikala koji blokiraju aktivnost prirodnih stanica ili se vezuju kao štetno tkivo imenom neka vrsta raka.
Organizmu su potrebne esencijalne aminokiseline i to su ioni, ali nisu potrebni kristali bjelančevina, masti i ulja.
Znači od elemenata iz prirode za pravilnu prehranu samo trebaš destiliranu vodu i živu hranu, točnije strukture iona od sokova svježeg voća i povrća.
Znanost ništa nije postavila jasno u definicijama, zato teoretske pretpostavke nisu znanje fizičke logike i zato svatko misli po svojoj želji, što nije jasno kao slobodna volja.
Ako od hrane koju jedeš samo 1 % može biti korisna glukoza, zašto zadržavaš mokraću, izmet, znoj, gnoj? Nalickan si odjećom, frizurom, pametno kulturan, normalan, no u tebi je izmet?
Ako se slabom organizmu daje infuzija destilirane vode s glukozom, zašto ne piješ destiliranu vodu i sokove od svježeg voća i povrća sa izobiljem glukoze?
Zato jer fali slobodno znanje logike.
Ako ti imaš slobodno mišljenje, to ne znači da imaš slobodnu volju, nego si zarobljen mislima od nejasnih želja.


Post je objavljen 16.07.2014. u 07:52 sati.