Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Veza na daljinu




Dobar vam dan gos. Boro, evo nakon duze vremena vam se javljam. Nadam se da cete me se sjetiti i rzgovora kojeg smo imali putem maila.

Rekli ste mi da citam o duhovnosti pa da vam se onda javim.Eto mislim da necu prestajati citati na tu temu kad god mi se ukaze prilika za to.Rekli ste mi zaista ono sto me oduvjek zanimalo,zahvaljujem vam se.
Rekli ste mi da bi bilo dobro da dodjem kod Vas i da budem sa vama makar 2-3 sata da bi mogli vidjeti i analizirati kako stoje sttvari i da se bolje upoznamo,a do tad da citam o duhovnosti.

Pa eto potrudila sam se koliko sam mogla da se upoznam sa duhovnosti koja me jako zanima.Zbog neobicnih stvari koje mi se desavaju a o kojima sam vam nesto i pricala bilo bi mi veliko zadovoljstvo da vas licno upoznam i da malo porazgovaramo o tome ako ste i vi raspolozeni da mi posvetite malo vaseg vremena ako se nadje za to.

Zelja ,mi je da dodjem u Rijeku ovog ljeta,neznam u kakvoj ste mogucnosti sa vremenom vi i da li je moguce ostvariti da se upoznamo jer ovo je pisanje a putem pisma nemogu ostvariti jedan takav razgovor sa velikim strucnjakom kao sto ste Vi.Zeljna sam znanja u oblasti sa radiostezijom a i da mi pomognete da otkrijem moje mogucnosti i prirodne talente za koje ste mi jednom rekli da ih posjedujem.

Molim Vas da mi pomognete u ostvarenju mojih zelja za tom vrstom nauke.Imam 54 godine,2 neuspjela braka iza sebe, 2 odrasla sina i 2 male unuke.Sad ostajem sama i zelim da se posvetim nauci.
Momentalno sam u potrazi za poslom jer moram sama da se brinem o sebi,kriza je i ovde velika al eto zivim u nadi da jos uvjek mogu nesto postici u zivotu.Nadam se da cete me svatiti.

Imam jos jednu molbu upucenu Vama ako ste u mogucnosti da mi pomognete,naime radi se o ovome; pre godinu dana sam upoznala covjeka jake enrgije,usla sam u emotivnu vezu sa njim al je sudbina htjela da budemo razdvojeni jedno od drugoga zbog obostranih ekonomskih problema i prevelikom emmotivnom privlacnoscu.Situacija se nista nije promjenila,nismo u mogucnosti da budemo zajedno iz ekonomskih razloga.Pocela sam da dizem ruke od toga.Istrazujuci nas slucaj naisla sam na neke spoznaje da smo bili u istoj jakoj ljubavnoj vezi i u proslim zivotima koja je zavrsila tragicno.

Dal je moguce za tako nesto,dal to zaista postoji,i dal se to moze ispitati na neki nacin i koji je nacin najsigurniji.Taj covjek mi nudi brak u crkvi i kaze da me voli vise od samog svog zivota.Unazad par dana sam primjetila da gubim volju za njim,neznam sta se desava samnom,nerazumijem samu sebe a ujedno nemogu da mu nanesem toliku bol po drugi put i da ga ostavim u ovakvoj situaciji jer bi me to mucilo kroz zivot a nevidim nekog boljeg izlaza.Bojim se braka zbog proslosti koje sam imala a i toga sto sam odkrila da je jako ljut i eksplozivan i ljubomoran, premda mi je lijepo sa njim.Ja Vam se mnogo izvinjavam sto vam se povjeravam i pricam o mom licnom zivotu i znam da to nije u redu jer niko nije duzan da slusa moje probleme,al me ponio instikt da se obratim licno Vama,neznam zasto je to tako.Taj instikt me drzi vec duze vremena pa sam se konacno odlucila da vam ispricam to.Oprostite mi jos jednom,molim Vas.

Vi kako izvrstan radiostezista,dal' mi mozete pogledati i reci dal cu pogrijesiti ako se odlucim zivjeti sa tim covjekom,tj. interesuje me dal je bolje za mene da budem sama ostatak zivota ili daa ipak prihvatim n jegovu ponudu i udam se po treci put,dal cu naci srecu sa njim u braku i zivotu.Eto ako vas mogu zamoliti da mi to ucinite.

Sad Vam se zahvaljujem na posvecenom vremenu citajuci ovo moje pismo i jos jednom se ispricavam i veoma zahvaljujem,u nadi da cemo se upoznati licno ako imate i vi volju za to.

U iscekivanju vaseg odgovora srdacno vas pozdravljam i zelim sve najbolje.......

Vas postovalac, N.N.

p.s. ja sam ...
on;...

-----------

Pisma mi pristižu sa svih strana, jedno od takvih je ovo zaprimljeno pre neki dan.
Zamolio bih Vas ako imate kakav prijedlog pošaljite odgovor pod komentare a ja
ću proslijediti osobi N.N. i bit ću Vam neizmjerno zahvalan...

Lp, Borivoj
http://budan.blog.hr/



Post je objavljen 27.06.2014. u 08:08 sati.