Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

GRAVITACIJA

GRAVITACIJA
Optimalno ljudsko biće do 24 godine starosti formira zrelo tijelo. Sve što je gravitacija veća, tijelo je starije zbog vremenskih slojeva ispod kože do srži koja zadnja umire u životu.
Zbog prirodne gravitacije živog organizma tijela, svatko u svom podneblju prirodno podnosi vrtnju kroz dan i noć istog izvora čistoće ili sunca.
To znači da ljudsko biće ne treba imati pubertet, nego da do 24 godine starosti, prođe sve faze odrastanja i sazrijevanja i ostane na toj razini čistoće, zdravlja i vitalnosti.
Jedino tako se može očuvati prirodna gravitacija tijela, sa optimalnim brojem stanica.
No mnogi svojim izgledom ili su pretile osobe ili mršave, što svejedno nije prirodan karakter ponašanja krvi i gena za razum jasne logične prirode.
U svakom slučaju fali znanje, a to je prirodno iskustvo reda još iz djetinjstva.
No nikad nije kasno, svatko se može vratiti redu i sada.
Sve češće djeca danas imaju pubertet i prije desete godine, što je teško neznanje roditelja, koji pune njihove organizme potpuno mrtvom industrijskom hranom. Na taj način djeca samo imaju loše obrasce i navike emocionalne nezrelosti s nasilnim ponašanjem, jer misle umjesto da razumiju logično.
Najveća je glupost danas sve više mladih majki ne doje djecu, navodno će zadržati ljepši izgled, nego od prvog dana mrtvim mlijekom hrane bebe i kašicama. Takvo dijete već je osuđeno na propast od rođenja.
U svakom slučaju čovječanstvu je najviše potrebna revolucija znanja, jednostavnim prihvaćanjem logične prirode.
Naravno uopće ne treba ništa žaliti, jer u materijalnoj kreaciji sve ima svrhu, temeljem promjena svih uzroka i posljedica.


Post je objavljen 26.06.2014. u 03:43 sati.