Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

Napala fotografa - završila u zatvoru!

Kako javlja PINAC, jedna (čini se pomalo poremećena i podosta paranoična, op.a.) žena napala je jednog fotografa/snimatelja koji je letjelicom na daljinsko upravljanje snimao iz zraka u blizini jedne plaže. Dotična je prvo nazvala policiju "da čovjek snima ljude iz zraka", da bi nakon toga i fizički napala snimatelja. Ovaj je bio dovoljo priseban da cijeli incident (tj. napad) snimi mobitelom.

Crazed Woman Attacks Man for Flying Camera Drone over Public Beach in Connecticut

Na kraju svega, dotična žena, koja je nazvala policiju (nadajući se da će policija uhapsiti njoj nepoželjnog fotografa), je uhićena i optužena za napad, te narušavanje javnog reda i mira.

Ovakvi slučajevi su zapravo dobar pokazatedlj koliko od takvih paranoičnih samozvanih agresivnih redara ispranog mozga zapravo prijeti veća opasnost ljudima koji se bave nekim svojim hobijem (kao što je npr. fotografija), nego što takvi hobisti (npr. fotografi) predstavljaju nekakvu opasnost za druge... Uz to, dobar je pokazatelj toga kako bi policija trebala postupati sa ljudima koji "istjeruju neku svoju pravdu" (mimo svih postojećih zakona).

Post je objavljen 07.06.2014. u 22:49 sati.