Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obrucnabacvi

Marketing

PUNIH DVANAEST DANA POKOLJA

Piše: dr. Zoran Božić

Jure je osobno vidio Dubajića kako kolje hrvatske zarobljenike dvosjeklim bodežom, zvanim kama. Pritom je pio mlazeve krvi iz njihovih vratnih žila i lizao krv s noža. Neki "drugovi i drugarice", uključujući i komesarku Milju, lizali su posoljeni svježi mozak žrtava na vrhu noža. Milja je nakon brojnih vlastoručno izvršenih "likvidacija" poprimala sotonski izgled. Bila je tako krvava da joj se ljudska krv cijedila s odjeće i ruku. Čizme su joj bile ružičasto-bijele od gaženja po ljudskoj mozgovini, a u naborima odjeće i kosi nosila je komadiće raznesenih lubanjskih kostiju i ljudskog mozga.
Punih dvanaest dana vrletima Kočevskog roga prolamali su se urlici i jauci ljudi podvrgnutih neopisivim mukama. Velik broj unakaženih žrtava, posebno žena, na koljenima je molio partizane da prekinu s daljnjim mrcvarenjima i odmah ih ubiju.
Završnih dana pokolja posebno dovedene diverzantske jedinice počele su eksplozivom urušavati grotla jama i usjeke u kojima su ležali deseci tisuća trupla i pokoji umirući nesretnik. U slučajevima kada bi eksploziv neoprezno bacili na ljudska tijela, eksplozija bi iz jama visoko u zrak izbacivala i okolo raznosila kašu od ljudskog mesa i kosti
(3.)

KOČEVSKI ROG-NEKAŽNJENI GENOCID

HRVATSKO SLOVO, petak, 23. studenoga 2007.


Post je objavljen 07.06.2014. u 14:52 sati.