Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Ima li HDZ (novu) politiku (izbor)??

Hrvatska odlučno želi iz socijalizma-komunizma, iz jugoslavenskog (velikosrpskog-srpskog) zagrljaja, iz despotizma i diktature, iz jednoumlja, zaostalosti i siromaštva ... ima li HDZ izbora (politku)!?


Izostanak lustracije (krivo tumačen (samo)spašavanjem udbaša a ne politikom pomirbe), izostanak oštrog zaokreta ka kapitalizmu (ustrajavanje na programskim lijevim idejama vodeće političke stranke HDZa) ... su odraz svjesne (izbora) odluke.
Briga za socijalističke (prva i druga generacija industrijskih radnika) generacije uvjetovale su svjesno ustrajavanje na ljevičarskim idejama. No, politika lijevih ideja nije zamišljena na socijalistički način. Socijalnost Hrvatske države je zamišljena kao ispraćanje socijalističkih generacija (ovo je i njihova država), u nužno najkraćem trajanju. Iza toga se socijalnost satoji u destimuliraju oslanjanja na socijalnu pomoć (osim onih kojima je nužno potrebna: starima i bolesnima).
HDZ politički tumači ustavnu odrednicu socijalnosti na opisani način.


Briga o tranziciji (hrvatske države) briga je za žive ljude (koji su dio države).
Upiti o "novom" HDZ-u i gospodinu Karamarku kao autentičnim nositeljima političkih ideja nakon EU parlamentarnih izbora odraz je nepoznavanja politike (kao takve) i medijskog podmećanja (staroj gardi).

Prepoznavanje vrijednosti HDZ-a je stvar moralnog načela ... Želimo li ostvariti boljitak, moramo što prije spremiti u ropotarnicu rusko-srpko-orjunaško-komunističke agente!

HDZ je živa snaga hrvatske države/nacije.

Zna se!




Post je objavljen 27.05.2014. u 21:42 sati.