Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Istina za koju će se Hrvati uskoro morati boriti!



Osim istine koja se mora otkriti nakon ratnog zločina 1991., nad Hrvatskom, kojeg je počinila Jugoslavenska narodna armija, na čelu sa Stjepanom Mesićem, Vrhovnim komandantom JNA i Predsjednikom predsjedništva SFRJ-a, u vremenu od 15. svibnja, do 24. prosinca 1991. godine. Još neki Hrvatski gradovi; kuće i objekti od granata su porušeni i nisu obnovljeni, ratna šteta nikada nije naplaćena. Od tobožnjih svih hrvatskih političara to se sve prešućuje.



Nikoga nije briga za hrvatske interese. Za povlačenje mnogobrojnih pogrešnih poteza, samo neki pojedini hrvatski političari odgovaraju, dok Jugoslavenski - Srpski vojni vrh nikome ne odgovara - za ratne zločine počinjene nad Hrvatima. Nedopustivo je da još danas glavni trg u Zagrebu, nosi ime jednog od 10 najvećih svjetskih zločinaca 20. stoljeća te da se ime Josipa Broza Tita ističe se na nazivima ulica i trgova diljem naše Domovine.



Ime ulica i trgova trebali bi da nose (ne)zaboravni mrtvi hrvatski branitelji, koji su pali u domovinskom ratu protiv srbo-četničke jugoslavenske armade... Najodanija mjesta stradanja nevinih hrvatskih vojnika, rodoljuba i domoljuba, rođaka i djedova koje je jugokomunistička vladavina s Josipom Brozom Titom na čelu mučki bestijalno poubijala nakon Drugog svjetskog rata i koje su tijekom Domovinskog rata počinili agresori na hrvatski Narod u Hrvatskoj, te tako nevinom hrvatskom krvlju natopila našu hrvatsku zemlju od Dubrovnika do Vukovara.



Takav primjer ne postoji i nezamisliv je bilo gdje drugdje u svijetu i zato skinimo već jednom ime zločinca i diktatora J. B. Tita sa naziva ulica i trgova i bacimo ih u ropotarnicu povijesti kako bi se Hrvatska država mogla razvijati u demokratskom ozračju. Oni koji ga s tolikim žarom pokušavaju opravdati kako nije znao za zločine počinjene na Bleiburgu, Jazovki, Kočevskom rogu, Teznom i drugim mjestima Hrvatske - bolesno lažu nama Hrvatima i Hrvaticama. Oni svjesno bježe i skrivaju sve od surove istine tih zločinačkih djela.



Upravo su ti oni koji su Hrvatsku doveli u ovu tešku moralnu i gospodarsku krizu! Oslobodimo se već jednom zauvijek tamnih sjena tog užasnog zločinca i njegovih sljedbenika, i Stjepana Mesića, koji stanuje u državnoj vili iznad Hrvatske, na doživotni trošak Hrvatskog naroda.



--------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
http://crostojkovic1958.blog.hr
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 11.05.2014. (nedjelja)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 2069.


Post je objavljen 11.05.2014. u 21:24 sati.