Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TO NIJE POŠTOVANJE PREMA NARODU I DRŽAVI



BRANKO STOJKOVIĆ
Đurđevačka cesta 159,
Trojstveni Markovac
43000 Bjelovar


REPUBLIKA HRVATSKA
PREKRŠAJNI SUD U BJELOVARU
N/r. predsjednice suda
Gđa. Sanja Klauda
Ferde Rusana 10
43000 Bjelovar


Poštovana,

Danas, 09. 05. 2014. (petak) došao sam u Prekršajni sud (ulica Ferde Rusana 10) u Bjelovaru, s namjerom da u Vašoj pisarnici predam na urudžbeni dokumente. Bilo je točno 09,52 sati, u kancelariji nije bilo nikoga. Te nije bilo ni portira, tj. pravosudnog policajca. Koliko znam da u vašoj zgradi je gablec u 10,00 sati. Otišao sam i nisam obavio što sam trebao. Između ostaloga krenuo sam prema centru grada pješice, vidio sam Vaše sudce kako se šeću po gradu. Kada sam došao u Prekršajni sud, ne samo da nikoga nije bilo u pisarnici, nego ni u cijeloj zgradi, osim čistačice.

Napravili ste mi prazan hod, i oduzeli ste mi vrijeme… Da ponovno moram doći obaviti što sam trebao.

Vaši ljudi su desetak minuta prije otišli na gablec, zar to nije puno. Ja sam pješice od Prekršajnog suda (u ulici F. Rusana) otišao do centra (Trg E. Kvaternika), to je nekoliko ulica, tek kada sam tamo došao bilo je 10,00 sati.

Ovako nešto nema u normalnom i poslovnom svijetu. Podsjećam Vas da Vi predstavljate državnu instituciju i ne možete se tako ponašati, kao ni Vaši sudci. I to bez obzira što Vaš suprug radi u policiji.

Još jednom na kraju prigovaram Vam: napravili ste mi prazan hod u obavljanju mojih poslova, što uopće nije u redu i korektno.

Prekršajni sud treba biti uzor u obavljanju svojih dužnosti, što bi trebalo biti lik i djelo u donošenju svojih presuda.

Poduzmite odgovarajuće radnje za rad i disciplinu u Prekršajnom sudu u Bjelovaru.


S poštovanjem,
Branko Stojković


U Bjelovaru, 09. 05. 2014., sati 10,24.



Post je objavljen 09.05.2014. u 15:28 sati.