Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Znaci vremena

Bilder hochladen
Bilder hochladen

U sustavu "žiga zvijeri" plaćanje se intenzivno prebacuje sa papirnatog na digitalni novac. Uskoro, kada naivne, ateizirane pristalice napretka tehnike prihvate da budu čipirani , po biblijskoj najavi iz Apokalipse, nitko tko nije označen žigom zvijeri ne će moći trgovati ni kupovati. Dakle, ni zarađivati, a o progonu da ne govorimo:

http://www.poslovni.hr/tehnologija/u-hrvatsku-se-uvodi-placanje-preko-mobitela-bez-gotovine-i-kartica-270274?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=270274&utm_campaign=FB+page+statusi

U Engleskoj čipiranje reklamira i glavna državna propagandna stanica BBC: pa sada nek kažu da nije ozbiljno! Glavna ovca koja to promiče zove se Swain!

http://www.bbc.com/future/story/20140209-why-i-want-a-microchip-implant

Portal "Dnevno" sabrao je sve važnije informacije o apokaliptičkom znaku iz Novog Zavjeta. Na svim stranama svijeta niču krvave rijeke, kakvih nikad nije bilo. I nitko ne može odgovoriti zašto. Nedavno smo imali cikličku pojavu krvavog mjeseca, kao biblijsku naznaku kada će apokalipsa početi. Čipiranje, svetogrđe u bogoslužju, veličanje modernista u Crkvi - sve je tu. Sada samo moramo pričekati da finale i počne:

http://www.dnevno.hr/vijesti/misteriji/121717-foto-bozja-opomena-u-otkrivenju-najavljene-krvave-rijeke-krvare-po-cijelom-planetu-a-znanstvenici-nemaju-objasnjenja.html



Emil Čić

Post je objavljen 04.05.2014. u 13:40 sati.