Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

7 sekundi

Mi smo pobijedili ...

Na pokolj na bleiburškom polju, na pokolj na Križnom putu, na pokolj mnogih nedužnih građanskih osoba ... (koji počiniše zločinački maloumnici), mi smo odgovorili politikom pomirbe.
Politika pomirbe nije dala (i nije mogla dati) rezultata jer su malumnici zadojeni zločinima.I danas negiraju bleiburšku tragediju, nisu voljni tradicionalno održavati pokroviteljstvo komemoracije, negiraju titovu krvavu diktaturu i samovolju, negiraju udbaške (sustavno organizirane) zločine, ...

Zašto smo provodili politiku pomirbe (kad ne daje rezultata)?
Jer smo im pokazali kako nismo niti slični njima. Mi se od njih razlikujemo (jer opraštamo). Mi opraštamo.
Pokazali smo civilizacijski doseg tolerancije (naspram uistinu čudne malicioznosti).

Vrijeme je da ih demokratski (izborima) porazimo zauvijek. Bez osvete. Bez krvi. Bez zlobe.
Jednostavno nam nisu potrebni (takvi).


Oprostili smo njihovim očevima, oni nas (sinovi i kćeri) napadaju s istim žarom kao njihovi očevi ...
Bez lustracije, s politikom oprosta i tobožnjom nesvrstanošću hrvatski vladajući aparat (pravosuđe, Sabor, izvršna vlast) su bastion ruske agenture. Tuđmana nismo ni ukopali, a Račan je zasjeo na čelo Vlade ... Račan!? Agent. Izdajnik.

Zašto Hrvati nemaju državu? Jer je za 7 sekundi prodaju ...
Jadran je bio utjecajan put (trgovački). I danas ima strateško značenje. Jače nacije pretendiraju na našu neovisnost, ali to nije razlog našoj nevolji.
Hrvati su duboko u (popravljenom) feudalizmu. Feudalni mentalitet oslobođen feudalnih tlaka. Oslobađanje stvarnog feudalnog gospodara ali ne i feudalnih odnosa. Kmeti. Do danas nisu izvojevali vlasništvo nad svojom zemljom. Država je vlasnik (a država je dobar feudalac jer nema vremena skakutati po vrtlima i vrtačama malog Hrvata) većine dobara na našoj zemlji (rude, energenti, ...). Hrvati su zadovoljni državnim feudalizmom (većina kmetova se oslobodila feudalca ali ne i većine feudalnih odnosa).

Ruse zanima Jadran. Ruse zanima svaki dio zemaljske kugle. Htjeli bi biti svjetski gospodari.
Ali onaj tko pomaže Rusima (u njihovoj nakani) nije razuman. Netoerancija, nepoštivanje prava a posebno ljudskih prava i duboka zaostalost (barbarizam koji liječe baletom i pokojim kjiževnikom).
Rusija je antidržava svijeta. Najveća.


Katolička nacija, prozapadni orjentirana nema što tražiti u savezima s Rusijom (taj savez je marionetska uloga trojanskog konja u NATO paktu i EU).
Ne trebaju nam ruski agenti ...

Mi smo pobijedili ... (i u ratu koji dolazi).
Mi ćemo uvijek pobjeđivati (jer znamo da oni nikog ne mogu pobijediti).
Znamo tko je naredio Bleiburg, tko je naredio objavu Registra branitelja, tko je predao oružje TO i oružje JNa (i kome), znamo što imaju nakanu, ...



Post je objavljen 29.04.2014. u 22:19 sati.