Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/craftingprincess

Marketing

Dvije kutijice, Princessina kuhinja, vrtna kocka i stvari koje si ne govorimo

Ovih dana sam, osim pisanja diplomskog, napravila dvije krasne kutijice. Srce s orhidejama je u nagradnoj igri na mojoj fb stranici (vidi u boxu lijevo), a ova boje breskve je za jednu gospođu, od moje mame, za dobro djelo. :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

S ovom boje breskve sam izuzetno zadovoljna i mislim da mi je to čak najljepša kutijica od svih do sad. Ne znam zašto, ali posebna mi je :)

Osim toga, naravno - kuhala sam. Nisam stigla baš nešto poslikati, ali ovo sam stigla.
Faširanci, pire i koprive na mlijeku, a ovo dolje u bocama je sirup od maslačka :)

Image and video hosting by TinyPic

Sirup od maslačka mi je ispao stvarno fino, a dobro djeluje na mene. Ubrzava metabolizam i ublažava ženske tegobe. Često si ga ubacim u čaj umjesto meda ili ga popijem kao sok - razrijedim ga vodom. Volim domaće biljne pripravke.

Još jedan kreativan pothvat ovih dana bio je i preobražaj vrtne kocke koju je na dvorištu sklepao moj brat još prije nekoliko godina. Kocka je stvarno super jer je visoka pa se mama ili bilo tko od nas ne treba sagibati da bi nešto posadio, ubrao, zalio, i slično. Nije baš stručno sklepana, jer je tad moj brat bio još mlad i nezreo, ali imao je dobru volju i svi smo postali vezani za tu kocku tijekom godina. Unutra uvijek izraste čudo špinata, blitve, salate, cikle... Uglavnom, što god posadili unutra - uvijek uspije.

Preobražaj čarobne kocke pogledajte na slici:

Image and video hosting by TinyPic

I... to je zapravo sve što se tiče slikovnog dijela ovog posta.

Ima još nešto što me muči, ali o tome ne znam pisati...

Pozdrav ekipa, do čitanja :)

Post je objavljen 09.04.2014. u 08:29 sati.