Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Orilo-gorilo!!!

Ovih dana je svima jasnije u kojoj se teškoj situaciji nalazimo. Ukoliko pogledamo sami politički vrh državi jasno nam je i po istraživanji i po realnoj procjeni da HDZ i SDP prednjače.
Birati HDZ umjesto SDP-a mnogima nije riješenje. Birači su svjesni koliko licemjerno zvuči kad bivši Ministri HDZ-a napadaju SDP za korupciju.

Neodlučni Milanović dopušta takvo stanje. Baveći se politikanstvom njegova stranka sve više izgleda kao HDZ a Vlada kao sve bivše do sada!
Pojavio se i nekakav Savez za Hrvatsku koji osim jačanja HDSSB-a na nivou države nema nikakva smisla postojanja.

Neka netko ozbiljan napiše ikakvu razliku između Saveza i HDZ-a. Meni to izgleda kao da su se dva brata bliznaca posvađala oko žene koja u ovom slučaju znači Hrvatsku. Borba između braće zbog plijena! Tko će jebat ženu,ko će je ženit??

Katastrofa!

Tuđmanizam nije demokracija a još manje pravaštvo ili demokršćanstvo. Tuđmanizam je staljinizam,boljševizam i diktatura proleterijata!

Mi koji analiziramo i bavimo se politikom vidimo jasne činjenice koje opet upućuju na prevaru. Naime, Mesićev čovjek poziva na Tuđmanizam je poruka te kad dojučerašnji hadezeovac Kujundžić,Glavaš napadaju HDZ kao zločinačku organizaciju.


Zar to nije dovoljno za sumnju??

Normalnim ljudima je to sasvim normalno da posumnjaju u prevaru i to će se dogodit na način da mnogi neće izić na izbore što će omogućit članstvu i ovisnicima o dvije najveće stranke da preraspodjele mjesta u EU parlamentu gdje se možda mogu umješat Holy i Vuljanić iz Laburista.

Dobro poznati scenarij a sve zbog poklapanja bitnih medija. Svi znamo da mediji kreiraju stav biračkog tijela. EPH i Državna dalekovidnica su spinovski mediji premreženi ljudima iz HDZ-a i SDP-a. Da se razumjemo,Hloverka nije jedina takva. Mnogi su radnici za poznate cifre.

O portalima da i ne govorimo! 90% portala su u vlasništvu stranaka i ratnih profitera uvezanih u jednu smjesu koju često nazivamo Udbo-mafija.

Evo statusa sa fejsbuk profila osobe koju izrazito cijenim i koja u niti jednoj varijanti ne može obavljati posao koji najbolje zna a to je biti novinar,

Denis Latin: "mediji služe samo za politički pr. nigdje se ne govori o boljem životu građana. analiziraju se nastupi političara. nitko ne daje prostor malom čovjeku i njegovim problemima. čovjek je marginaliziran i osuđen na odstrel. samo političke elite imaju osigurano preživljavanje."

Pametnom dosta!



Post je objavljen 23.03.2014. u 13:44 sati.