Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

PREZENTACIJA KONTEJNERA- CISTERNE U JVP KARLOVAC

KARLOVAC

Danas je u Javnoj vatrogasnoj postrojbi prezentiran novi kontejner – cisterna za prijevoz pitke vode. Radi se o kontejneru zapremnine 7.000 litara dizajniranom za transport na kaminu s navlakačem. Miroslav Rade zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe, naglasio je da je su karlovački profesionalni vatrogasci prvi krenuli s nabavkom vozila i tipskih kontejnera. Kamion s navlakačem kupili su prije tri godine i u njega uložili 800.000 kuna vlastitih sredstava, a kupili su još dva kontejnera, jedan s ceradom i jedan za prijevoz rasutih tereta. Kontejner – cisterna vrijedan 350.000 kuna je treći kojim raspolažu.
Image and video hosting by TinyPic
Tipske kontejnere proizvodi tvornica Zigler d.o.o. iz Zagreba, čiji je predstavnik Željko Pisk, više govorio o mogućnostima, a prezentiran je i uređaj za pročišćavanje vode slovenske tvrtke MF Plus, o kojem je govorio njihov predstavnik Matjaž Thurnherr. Naime, postoji nadogradnja ovog sustava na spomenuti kontejner, no za to bi trebalo uložiti još dodatnih 100.000 kuna.
Naime, kontejner – cisterna nema samo primjenu u vatrogastvu, naglasio je Miroslav Rade, nego i za prijevoz pitke vode, o čemu ima dosta upita s terena, a karlovački su vatrgasci već pomagali u takvim situacijama kad je bilo nestašice pitke vode na Plitvicama , Ogulinu te u Slavonskom Brodu.…. karlovački tjednik

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 20.03.2014. u 19:00 sati.