Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

123. REDOVNO-IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA DVD-a ORIOVAC

ORIOVAC
Piše: Ivica Terzić

Dana 01.03.2014. godine s početkom u 18,00 sati u Oriovcu, u prostoru velike sale Hrvatskog doma u Oriovcu, održana je 123. redovita Izvještajna godišnja Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oriovac na kojoj su bili predstavnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava sa područja Vatrogasne zajednice općine Oriovac, čelnici VZO Oriovac i većine Dobrovoljnih vatrogasnih društava sa područja Županije brodsko-posavske. Također su nazočili skupštini gostujuća društva iz drugih županija. Tako su iz Osječko - baranjske županije nazočili DVD Donja Motičina, DVD Stipanovci, DVD Lila i DVD Velimirovac, iz Sisačko - moslavačke županije DVD Topolovac, iz Virovitičko – podravske županije DVD Orahovica i iz Vatrogasne zajednice grada Zagreba DVD Vugrovec.

Na skupštini su bili nazočni zapovjednik JVP grada Slavonskog Broda gospodin Ivan Vuleta i predsjednik Vatrogasne zajednice Brodsko-posavske županije gospodin Milan Šulter. Prije same skupštine posjetili su nas predsjednik Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije gospodin Mijo Brlečić te direktor poduzeća Vatropromet gospodin Nenad Radojčić. Isti su se ispričali zbog nemogućnosti ostanka na našoj skupštini, jer su zbog drugih obveza morali biti u Đakovu te su zamolili da skupštini prenesem njihove pozdrave. Također su bili nazočni i sponzori koji su pomogli u radu našeg društva, kojima se i ovim putem zahvaljujemo na učinjenom. Skupštini su bili su bili nazočni i predstavnici udruga s područja općine Oriovac, s kojima DVD ostavaruje iznimno dobru suradnju.
Image and video hosting by TinyPic
Osim rečenih nazočan je bio i načelnik općine Oriovac, gospodin Antun Pavetić i prvi put načelnik općine Donja Motičina gospodin Željko Kovačević, kao i župnici s područja općine Oriovac. Odmah u početku održavanja skupštine položen je vijenac na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima, među kojima su i pripadnici ovog društva te je održana minuta šutnja za sve poginule vatrogasce. Nakon pozdravne riječi predsjednika Skupštine gospodina Ivice Terzić te podnesenih izvješća od radu društva tijekom 2013. godine od strane predsjednika društva, zapovjednika, blagajnika i predsjednika Nadzornog odbora, predočen je i Plan rada i financijski plan za 2014 godinu.Sva izvješća su jednoglasno usvojena.

Poslije pozdravne riječi gostiju i drugih uzvanika, uručene su spomenice 10 godina članovima DVD Oriovac i to: Tomislav Aladrović, Josip Kratofil i Marta Vlk te 20. godina članu Goranu Štangret. Zatim je tajniku Dagmarau Kratofil uručen sat marke Casio i prigodna poklon boca s grbom DVD Oriovac za 12 godina rada na mjestu zapovjednika VP DVD Oriovac i našem "El Presidenteu", gospodinu Mihaelu Segetlija kompletna svečana časnička vatrogasna odora u trajno vlasništvo s poklon bocom s grbom DVD Oriovac, za sve što je za DVD Oriovac učinio dok je bio predsjednik društva i za svu pomoć društvu i nadalje.
Nakon održane skupštine priređen je i domjenak za sve uzvanike.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 02.03.2014. u 18:57 sati.