Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lobotomizator

Marketing

Propala slovenska invazija Istre



Pukim je slučajem spriječena dugo planirana slovenska invazija Istre. Naši su susjedi odlučili iskoristiti trenutak dok su oči cijelog svijeta uprte na sukob Rusije i Ukrajine oko Krima, te okupirati naš najveći poluotok, kako bi na njemu izgradili vlastitu vojnu luku u koju bi smjestili bojnu barku iz sastava ratne mornarice. Prema nekim informacijama taj im naš teritorij treba i za izgradnju skijaške skakaonice, kako im skakači ne bi više završavali u Austriji ili talijanskim teritorijalnim vodama.
Invaziju je osujetio i spriječio mužjak sredozemne medvjedice.
Slovenski su se komandosi iskrcali na obalu kraj Rovinja, obučeni u kostime sredozemne medvjedice. Kako je ovih dana ta životinja često viđena na našim obalama, a u tijeku je i karneval, zaključili su kako tako maskirani neće na sebe privući veliku pozornost. Dalje im je bio plan preuzeti lučku kapetaniju i tunel Učku, te tako kontrolirati cestovni pristup Istri, dok im ne stigne pojačanje.
No, na nesreću elitnih pripadnika slovenske vojske, kada su se iskrcali i počeli polako puzati prema kopnu, u kostimima koji su ih dosta sputavali, u blizini se zatekao pravi mužjak sredozemne medvjedice. Vidjevši toliko pripadnika svoje vrste na okupu, osjetio je spolni nagon i nasrnuo na prvog komandosa koji mu se našao u blizini. Na nesreću, radilo se o zapovjedniku desantnih jedinica, poručniku Primožu M. ( 48). Slučajni su prolaznici primijetili da nešto nije u redu tek kada su čuli da jedna medvjedica u klinču zapomaže na slovenskom, a ostale, poredane u krug, joj daju savjete, također na slovenskom jeziku.
Pozvali su policiju, koja je u trenutku dolaska zatekla slovenskog bolničara kako pomaže šokiranom zapovjedniku. Policajci su u prvi mah ostali zapanjeni do kojeg je stupnja sredozemna medvjedica evoluirala, toliko da imaju vlastitu medicinsku službu. Kada su shvatili o čemu se radi, pohapsili su sve slovenske vojnike.
Jedan se specijalac ipak uspio probiti i krenuti na Učku. Pred Pazinom je šokirao lovce u redovitom nedjeljnom opijanju na svježem zraku. Kada su lovci pozvali policiju i objasnili policajcima da je pokraj njih šumom protrčala sredozemna medvjedica naoružana jurišnom puškom AK- 47, policajci su ih sve razoružali i odveli na hitno medicinsko vještačenje.
Toga posljednjega slovenskog komandosa razoružao je i uhitio čuvar u jednom pazinskom supermarketu. Čuvaru je, naime, bilo sumnjivo da sredozemna medvjedica pod prijetnjom oružja traži cigarete Filter 57, za koje ni on ni prodavačica nisu čuli

Post je objavljen 02.03.2014. u 17:51 sati.