Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Greg Iles

Greg Iles - 24 sata

Will i Karen Jennings mladi je par koji živi savršenim životom. Will je uspiješan liječnik i žive u prekrasnoj kući sa svojom petogodišnjom kćeri. Ali, njihov će miran život uskoro biti uzdrman...
John Hickey, okorjeli je kriminalac i stručnjak u otmicama koje uspješno izvodi u 24 sata. Nitko ga dosad nije mogao zaustaviti.
Ali ovaj put je izabrao pogrešnu obitelj. Jer Will i Karen neće bespomoćno gledati dok se on na njima iživljava. I neće mu dopustiti da se izviče.
Uzvratit će mu udarac...

Greg Iles - Iskonsko zlo

U ovom dojmljivom trileru južnjački liječnik uvučen je u zastrašujuće kolo tajanstvenih ubojstava. Dr. Chris Shepard nikad prije nije vidio svoju novu pacijenticu, ali mlada žena njega itekako dobro poznaje. Riječ je o agentici FBI-ja, Alex Morse, koja vodi istragu, a došla je u njegovu ordinaciju razotkriti ubojicu, mjesnog odvjetnika specijaliziranog za razvode. Bračni drugovi njegovih klijenata umrli su pod sumnjivim okolnostima, a među ubijenima je i njena sestra. Potom slijedi iznenađenje - prelijepa supruga dr. Sheparda i sama je prije tjedan dana otišla tom odvjetniku po savjet. Hoće li dr. Shepard pomoći Alex Morse uhvatiti ubojicu? Ili će sam postati žrtva zamke prepune seksa, laži i ubojstva?

Greg Iles - Vječni san

One se zovu Žene koje spavaju... Serija je to uznemirujućih slika na kojima su prikazane usnule žene. Ili možda mrtve?
Fotoreporterku Jordan Glass te su slike uznemirile zbog još jednog razloga – na jednoj od slika prepoznala je svoje lice!!! Je li to možda njezina sestra blizanka nestala prije godinu dana? Na nagovor FBI-ja, Jordan počinje istraživati slučaj i postaje istodobno i lovac i lovina u potrazi za anonimnim umjetnikom – opsjednutim ubojicom koji, čini se, o Jordan i njezinoj obitelji zna više nego što je ona spremna prihvatiti...

Greg Iles - Krvave uspomene

Cat Ferry, stručnjakinja sudske medicine i svjetski poznata odontologinja, izbačena je iz FBI-jeve radne jedinice zbog neobjašnjivih napadaja panike i nesvjestica tijekom istrage niza brutalnih umorstava u New Orleansu. Vraća se u rodni grad u Mississippiju, boreći se s ovisnošću o alkoholu i noćnim morama. Kad prolivena kemikalija u njenoj sobi iz djetinjstva razotkrije krvave otiske stopala, suocit ce se s tajnama iz svoje prošlosti i povezati ih s nasilnim umorstvima, te otkriti jesu li i njezine ruke okrvavljene.



download - sve knjige:
Greg Iles - sve knjige

Post je objavljen 04.02.2014. u 20:35 sati.