Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/macja-druzina

Marketing

Malo o ' našem slučaju '


Dragi posjetitelji,

par riječi o ' našem slučaju ' i razlogu ovakvog oglašavanja :

Tijekom poslijednjih desetak godina, otkako smo se stambeno osamostalili, suprug i ja po malo udomljavamo napuštene ili ostavljene mačke što se nađu u našem dvorištu ili pred našim vratima. Neke od njih dali smo dalje na udomljavanje, ali tu smo doživjeli više tragedija i dalje se više nisam usudila udomljavati preko oglasa, posebice nakon mrvicu pomnijeg razgovora s nekim potencijalnim udomiteljima.

No, sada sam ponovno prisiljena na taj projekt ( zbog pogoršanja financijske situacije, ali i izrazito hostilnog ponašanja susjeda ), pa sam se sjetila svojih poznatih fb i blog - družbenika, ali i onih koji to nisu, ali su svjesno i savjesno na svom duhovnom putu : naime, takvim ljudima, koji bi pokazali interes, usudila bih se povjeriti naše ljubimce.

Itekako mi je poznato da je danas jako teško udomiti mačku ili psa, pogotovo kvalitetno, jer oni koji ih vole, već se skrbe za njih. Pa ipak pokušavam izvidjeti bi li se možda mogao dogoditi neki sinkronicitet koji bi mogao usrećiti više nas u zajedničkoj razmjeni za dobrobit životinja.

Trenutno se kod nas nalazi bliže 40 mačaka ( 20 mladih / mačića, 10 mlađih i 10 starijih ).

Svjesni smo da starije vjerojatno nećemo moći udomiti, također vjerojatno i dobar dio ostalih, pa bismo rado prihvatili i pomoć kao donaciju u hrani za njih. Također smo spremni većim donatorima ostaviti kuću u naslijedstvo ( jer nemamo djece ), ili ju prodati na rate nekom od donatora, da tako uspijemo još neko vrijeme othraniti mačke , dok im se ne nađe novi skrbnik.

Preostalo nam je novaca za otprilike 2-3 mjeseca njihovog uzdržavanja. Prodala sam sve vrijednosti i naslijedstvo otkako je suprug ostao bez dodatnog honorara kojim ih je uzdržavao, tako da više nemamo nikakve rezerve ni u kom materijalnom obliku. I još su tu susjedi, što ih truju poslijednjih godina, iako im ne rade nikakvu štetu. Iskaljuju bijes zbog svojih problema.

Sve starije i mlađe naše mačke su sterilizirane, jedino još nisu ovogodišnji jesenski mačići, jer nisu navršili adekvatnu dob. Uskoro planiramo i to obaviti. Oni su se dogodili kada sam bila jako zaposlena oko bolesne majke, nisam se uspjela fokusirati i na mlade 'frajle', pa su neke zatrudnjele prije hormonalne injekcije. Poslije nismo htjeli griješiti dušu ...

Mace su u jako dobrom fizičkom i psihičkom stanju - lijepo popunjeni, sjajni, meki, umiljati, milih pogleda, vrlo ljubazi i nježni, međusobno složni i komunikativni; raznih boja i varijanata domaće pasmine. Ljepši su i puno slađi uživo nego na fotografijama. yes

zainteresiranima ću dostaviti dodatne fotografije i sve podatke koje žele.

Spremna na razne moguće kombinacije (npr. jedni udome, drugi doniraju istu / iste mačke; jedni imaju prostora i vremena, drugi nešto novca ) da se spase životi ovih bića, jer sam duboko svjesna još jedne važne činjenice: kako su. posebice u ovakvim vremenima, frekvencije kojima životinje zrače : ljubav i radost koju pružaju - iznimno podržavajuće svim pozitivnim stanjima ljudske psihe i kolektivne svijesti općenito.

Nedavno sam na ovom svom blogu objavila tekst o tom svom doživljaju, pa ga slobodno pogledajte za neki dodatni dojam : Odašiljači rajskih frekvencija kiss

Velika Vam, velika hvala za moguću pomoć i podršku ! sretan


S poštovanjem,


Robertina Rimay – Kahler

kontakt : robertina.rimay-kahler@sk.t-com.hr

Može i FB kontakt preko poveznice pored opisa ovog bloga, gdje možete pogledati iste ove i neke dodatne sadržaje.Post je objavljen 21.01.2014. u 02:31 sati.