Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Hrvatsko književno društvo - Rijeka

Dragi članovi Hrvatskog književnog društva,

dragi prijatelji,

nadam se da ste se odmorili tokom novogodišnjih blagdana i puni snage krećete u Novu 2014. Hrvatsko književno društvo svakako kreće. U pripremi za objavljivanje nalazi se novi broj Književnog pera, časopisa za književnost i kulturu. Stoga vas pozivam, ukoliko imate svoje radove koje smatrate kvalitetnima i želite ih objaviti u časopisu, slobodno ih pošaljite kako bismo ih mogli pogledati i ukoliko odgovaraju uvrstiti već u ovaj broj.
Ovaj je broj posvećen hrvatskom jeziku i kulturi, hrvatskim književnim velikanima te temi identiteta. Znači, jedna vrlo aktualna tema napose s ulaskom Hrvatske u Europsku uniju.
Kako će ovaj broj biti distribuiran i u Velikoj Britaniji tj. Sjedinjenim Američkim Državama, on će biti dvojezičan (hrvatsko-engleski), stoga se mogu slati tekstovi na hrvatskom i na engleskom jeziku.
Za ovaj broj prikladniji su eseji, prozni tekstovi i kritike nego li poezija. Naime, poezija će biti snažnije zastupljena u sljedećem broju koji će biti posvećen Festivalu književnosti.
Nema ograničenja u količini teksta, ali se moli da radovi budu slani u word formatu te ispisani Times New Roman, veličinom slova 12. Sve vaše radove možete slati na liburnija@hotmai.com

Srdačno,
predsjednik Hrvatskog književnog društva
Ernie Gigante Dešković

_______________________________________________
Hrvatsko književno društvo - Croatian Writers' Association
+385 / 098 416 874
Rijeka, ul. br. Fučak 5a
žiro račun: 1100509932 (Erste)
OIB: 02164099630




Post je objavljen 14.01.2014. u 08:05 sati.