Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Rodbinske veze jače od državnih zakona



RADNO MJESTO FINGIRANO PO PODOBNOSTI

Kakav je bio natječaj za zapošljavanje domara u Centru udruga u Masarykovoj 8., u Bjelovaru - to malo tko zna ?! Bjelovarska javnosti to sigurno ne zna. Na moguće nepravilnosti i nepotizam u zapošljavanju rodbine gradskih političara, Udruga ŠTIT je svojedobno već ukazivala na takve probleme. No, izmišljeno je radno mjesto na koje je zaposlena Brankica Janči, sestra od generala Mladena Markača.

OVIH DANA BEZ SLUŽBENIH PROSTORIJA JE OSTALO OKO 40-TAK RAZNIH BJELOVARSKIH UDRUGA ZBOG NE PODMIRENIH REŽIJSKIH TROŠKOVA.

Ne treba zaboraviti da nedugo je u gradskoj upravi izmišljeno radno mjesto "za nazor svih udruga" na koje je zaposlen Stjepan Budinski, nekadašnji šef Teritorijalna obrana u Bjelovaru. A za njegovog pomoćnika je imenovan Tigran Drljača, bivši referent za komunalnu naplatu... Oni su izmislili takva pravila, odnosno natječaje (za službene prostorije) uz hrpu dokumentacije, koju će se morati popuniti; "tko radi u udrugi", primanja udruge i financiranja...itd.

GRAD BJELOVAR NE ŽELI OPROSTITI UDRUGAMA DUGOVE OD "STO-DVJESTO" KUNA, A OPRAŠTAO JE MILIJUNSKE DUGOVE PRIVATNICIMA, KAO NA PRIMJER "LJEVAONICI BJELOVAR."

Da li je stvarno gradskoj upravi Bjelovar, stalo do "par kuna" koje će pokupiti od udruga za "stanarinu" ili je to smišljen napad na demokraciju, odnosno likvidaciju javnog mišljenja i korektora - glasa naroda... Nije to uvođenje reda nego makivanje nepoželjnih. Toliko se je grad dičio sa Centrom udruga od kojega je sad ostao samo drek.

NOVI INSTALIRANI POŠTANSKI SANDUČIĆI ZA UDRUGE

Pitam ja domaricu Branku Janči kada će mi predati ključ od poštanskog sandučića, jednom mi je ona preko telefona rekla da dođem kod nje kući, drugi put da se vidimo u "adventnoj božičnoj kućici" na gradskom korzu...Potom mi je saopćila da ključ je kod Tigrana Drljače u upravi. Odem ja kod Drljače u upravu, on mi kaže da je ključ kod Brankice. Prihvatim ja igru te mobitelom nazovem ja Brankicu, ona kaže; da ključ je kod Tigrna... Tako dođem ja po treći put u gradsku upravu po ključ za sandučić, a Tigran se već jednom sakrio pred mnom, a jučer 08.01.2014., sakrio se je drugi puta.. U njegovoj kancelariji radi Ruža Lekšić, koja mi je između ostaloga rekla: "Što će vam ključ od sandučića kad su vam uzete prostorije", "raspisani je novi natječaj za sve udruge".

U GRADSKOJ UPRAVI VLADA NE LJUBAZNOST, BAHATOST I BEZOBRAZLUK...

Bio sam iznenađen s neradom koji sam vidio po hodnicima i kancelarijama... Moji sugrađani žive u bijedi i ne rade, a uprava koja bi trebala biti odgovorna se tako ponaša,.., primaju plaću i lijepo im je,.., a bog zna koga tamo oni predstavljaju... Živa smo sramota od društva i naroda...

———————————————–
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 09.01.2014. (četvrtak)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
——————————————–
http://crostojkovic1958.blorg.hr
http://crostojkovic.blog.rs
——————————————–
brankostojkovic152@yahoo.com
http://istinazanarod.blog.hr
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko
———————————————-
http://stojkovic1958.wordpress.com
http://stitonosa1958.blogger.ba
http://crostojkovic1958.blogspot.com
http://obiteljstojkovic.bloger.hr
http://dijabolik58.blog.com
———————————————
URED: Masarykova 8
Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
Članaka; 1865



Post je objavljen 09.01.2014. u 00:57 sati.