Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Hrvatska mora pobijediti ovu vlast!

Uz nenarodnu vlast, jedini mediji koji mogu postojati mogu biti samo nenarodni.

U okolnostima (prikrivanja, uništavanja i umanjivanja hrvatskog suvereniteta popraćenog svekolikom devastacijom hrvatskog društva) nasilnog i prevratničkog pridruživanja RH Europskoj uniji, domaće izdajice ("domaći izdajnici") provodili su i provode uvjeravanja svjetske i diplomatske javnosti u svoju autentičnost.

Vlast i politika, koja nema potporu u narodu, upravlja u ime tog naroda protiv samog naroda (u ime nekih drugih gospodara). (Vrijeme je za smjenu takve vlasti!!)
Onaj tko nema brojnu (demokratsku) podršku mora kontrolirati medije, jer tako koči bilo kakve demokratske procese (koji bi državnu/narodnu politiku odveli u njima i njihovim gospodarima neželjenom smjeru). Ponovno su nas (uz našu šutnju) porobili.
Dadoše nas Europskoj uniji, bez ikakve koristi ...


Stalno sukobljavanje s narodom medijski je usredotočeno na srpsko pitanje (iako je pitanje mađara, ukrajinaca, albanaca, rusina, čeha, slovaka, ... važnije, jer su aktivno sudjelovali u stvaranju i obrani RH) jer najbolje prikriva (nepravomoćne) interese europskih gospodara ...
Izdajnici uvijek služe protiv svog naroda. Nekad Pešti, Beču, Beogradu. Sada Bruxelles-u.
Srpsko pitanje nameću kao paravan pravoj izdaji. Honorarno (od Srbije) zarađuju jačajući interes Srbije i Srba za zajedničkom (EU) tvorevinom u kojoj bi velikosrpski mit živio dalje ...
Ruše gospodarstvo kako bi srpsko pitanje u BiH ostalo otvoreno. Do Tita, Srbi u Bih nisu bili konstitutivni niti su kraljevstva (bosanska) bila srpska kraljevstva ...
Kad bi Hrvatska bila znatno razvijenija od Srbije, i pravoslavno i muslimansko stanovništvo BiH bi se opredjelilo za Hrvatsku (ta opredjeljenost odavno je putokaz srbijanskoj politici prema Hrvatskoj kao ključ ulaska i upravljanja BiH teritorijem ...).
To što Hrvatska politika nikad nije imala sustavni pristup baš niti jednom svom problemu (čitaj: niti političko pravo, niti sredstva a samim tim niti kontinuirani pristup stvaranju političkih kadrova koji bi zastupali tu politiku) samo je iskorak potpunom metežu ...

Eh, da! Hrvatska (po uzoru na Čile, Rumunjsku, ..) ima problem od 2000-3000 plaćenih izdajica koji kao agenti (plaćeni iz vanjski centara: Beograd ili neki drugi centar) rovare protiv vlastitog naroda. Agenti. (Allende je bio agent a ne nositelj narodne volje čileanskog naroda ...).


Hrvatska po nenarodnim medijima zna kako njome upravljaju agenti (doduše, malo nepismeniji i malo gluplji od prosječnog Hrvata ... jer takvu agenturu mogu provoditi samo nesposobni).
Pobijediti ćemo mi takve ...!!

Hrvatska mora pobijediti!









Post je objavljen 07.01.2014. u 10:51 sati.