Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Korean Prime Minister Cup 2014.

*VAŽNO*
Svaki Hrvat koji ima želju da 2014. godine ide na KPMC(neovisno o snazi) mora mi se javiti do 13. prosinca 2013.(13. se računa).
Korean Prime Minister Cup najvažniji je amaterski turnir na svijetu nakon WAGC-a(World Amateur Go Championship). Igra se svaki listopad u Koreji. Organizator predstavniku svake države sponzorira put u Koreju, smještaj i hranu za vrijeme turnira, različite izlete i participaciju na turniru.
Inače HIGOU bira svoje predstavnike na WAGC-u i KPMC-u posebnim sustavom, ali sustav kvalifikacije je jedna od brojnih promjena donesenih ove godine. Od 2015. nadalje vrijedi novi sustav, ali 2014. predstavnici se biraju na poseban način. Na WAGC ide Zoran Mutabžija, 5d. Za KPMC smo odlučili održati turnir kvalifikacije u slučaju da igrač do kojeg dođe prioritet odlaska to želi(što je slučaj). Naglašavam, svi koji žele ići u Koreju dobrodošli su registrirati se. Unaprijed određenog datuma nema jer ćemo pokušati naći termin koji će odgovarati svim registriranim igračima. Registracije na lovro[dot]furjanic[at]gmail.com ili ovdje u komentar.

Lovro

Post je objavljen 09.12.2013. u 23:40 sati.