Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiglobalist

Marketing

Izdašni novac iz inozemstva


Jeste li se pitali ikada, kako je moguće da tako neobične ideje kao na primjer ideja o redefiniciji braka imaju tako puno gorljivih zagovornika, aktivista i udruga iza sebe. Jedan od razloga je taj što takve udruge primaju izdašna financijska sredstva. Od koga: od fizičkih osoba - donatora iz Hrvatske?, tek zanemarivim djelom. Najvećim djelom primaju donacije iz inozemstva. "više od polovice prihoda spomenutih organizacija dolazi izvana, nekoliko milijuna od Soroseva Instituta za otvoreno društvo, pokoji milijun od veleposlanstava Kraljevina Nizozemske i Norveške, pa sve do Ministarstva financija Kraljevine Belgije" (izvor).

Udruga Vigilare (zalaže se za konzervativne vrijednosti) napravila je analizu dostupnih financijskih izvještaja od nekoliko udruga koje se zalažu za redefiniciju braka i došle su do podatka da su te udruge po dostupnim podacima primile 112 milijuna kuna zadnjih 10 godina!

Ne treba nas onda čudit da je takav propagandni stroj uspio pridobiti na svoju stranu mnoge obične građane koji se ne razumiju u politiku.

A zašto su strane organizacije toliko zainteresirani da nas preodgoje na taj način? Jedan razloga je taj što se nadaju da će redefinicijom braka umanjiti našu želju da se udajemo i ženimo, da imamo djecu. Upravo je jedan od ciljeva takvih organizacija smanjenje populacije. Njih nije briga što ćete vi ili ja ostati između ostalog i zbog njihove propagande bez potomstva, unuka i što ćemo u starosti biti usamljeni i nitko nas se neće sjetiti, jer djece nismo imali, ni braće ni sestara. Njima je bitno da postignu svoj cilj i smanje populaciju, a cijenu koju ćemo mi u starosti platit ih ne zanima. Drugi cilj im je da nas naprave ovisnicima o državi. Onaj čovjek koji je bez obitelji, ili sa malom obitelji on ovisi o sustavu i elite imaju veću kontrolu nad takvim čovjekom. Onaj čovjek koji ima obitelj uvijek može računati na pomoć od svojih i nije toliko ovisan o sustavu.

Izađite na referendum i glasajte ZA tradicionalni brak. Ovaj referendum je jedinstvena prilika da se stane na kraj manipulacijama sa pitanjem braka.



Post je objavljen 27.11.2013. u 12:45 sati.