Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenozvono

Marketing

make over - nemoguća misija

Jučer sam na radnom stolu imala osam stvari koje sam usporedo radila.
Dva staklena svijećnjaka, dvije limenke od kave, jednu veliku kuglu s anđelima, jedan adventni svijećnjak i jednu staru drvenu kutiju koja ima preko 30 godina, a izradio mi ju je nekakav lik koji mi se upucavao dok sam radila preko omladinske zadruge ( to se nekada tako zvalo zubo ) prije punih trideset godina, eto ... odu misli ... e da, i jednu crvenu kutiju, zaflekanu i masnu, koju mi je prijateljica donijela na make over.
I sve je to super, jedno se suši, drugo pitura, treće lijepi, šmirgla, crta, lakira ... ali ta crvena kutija ...

Ta je kutija baš odlučila da nikako ne želi biti bijela i ma koliko puta je pofarbala, ona je postajala samo za nijansu manje crvena. Ni makac od žarko roze ! Pretpostavljam da je puštala boju, jer je od nekog čudnog krpenog materijala, mislim da je karton presvučen tim nečim što se neda preobraziti.
Na poklopcu ima i jedan pravokutni okvir koji je zericu uzdignut od sredine.
Žao mi je da nisam slikala prije početka bilo kakvog rada, ali, ako zanemarite sve bijelo, možete si lako zamisliti kako je to izgledalo.



Sva sreća, relativno brzo sam shvatila da je mogu rastaviti i raširiti, jer sam naumila i zaflekanu unutrašnjost preobraziti, pa mi je bilo puno lakše raditi.



E sad, ako uzmem u obzir da bi trebala biti u nijansama ljubičaste, narančaste i crne, velika je sreća da mi je prozor u radionici sada zatvoren dok radim, jer bi inače, već sinoć, završila u dvorištu.
Kutija, ne ja rofl

Post je objavljen 19.11.2013. u 13:46 sati.