Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/epetium

Marketing

3. liga-jug 2013 - rezultati 6. i 7. kola i konačni poredak lige

U šestom, predzadnjem kolu lige igranom 19. listopada naš je klub još imao šanse boriti se za drugo mjesto koje vjerojatno vodi prema plasmanu u drugu ligu. Trebalo je "samo" pobijediti jaki Šibenik 2 kod kuće i nadati se da se Bačvice i Dubrovnik neće dogovoriti na šest remija u svom meču. Naravno, ni jedno ni drugo se nije dogodilo; igrali smo pretjerano ambiciozno a protivnik vrlo dobro i čvrsto, pa smo zasluženo izgubili, no čini mi se malo prevelikim rezultatom u odnosu na stanje na pločama. Istodobno, Bačvice i Dubrovnik su "odigrali" prekrasan i borben meč sa šest remija i rezultatom 3-3, ali nama to na kraju nije ništa ni značilo.

6. kolo
ŠK EPETIUM Stobreč - ŠK ŠIBENIK 2
Radomilja, Jure - Viskic, Pavisa remi
Bajkusa, Marijan - Dobrovic, Ante 0 - 1
Dropulic, Elvis - Lacmanovic, Stipe 0 - 1
Bulic, Tonci - Petkovic, Nenad 0 - 1
Knezovic, Ivo - Klisanin, Dragan-Mirko 0 - 1
Simunic, Neno - Moric, Josip remi

U sedmom kolu igranom prošle subote 26. listopada, nismo više imali rezultatskog imperativa odlazeći na Jelsu, ali smo ipak pobijedili domaćina rezultatom 4-2, iako donekle oslabljeni zbog nedolaska nekoliko igrača uslijed obveza. Ja nisam bio s momčadi na Jelsi, a na kraju se susret registrirao rezultatom 6-0 za našu momčad od strane povjerenika lige, uslijed komplikacija sa sucima i suđenjem u čiju tematiku ne bih ulazio jer s nama nema apsolutno nikakve veze a i zvučalo bi apsurdno.


7. kolo
ŠK JELSA - ŠK EPETIUM Stobreč
Bezmalinovic, Dario - Radomilja, Jure 0-1
Palic, Pavle - Dropulic, Elvis remi
Dubokovic, Francesko - Bulic, Tonci 0-1
Lucic, Grgo - Simunic, Neno 0-1
Lazaneo, Djani-Ivan - Cokaric, Andjelko remi
Prvinic, Igor - Radomilja, Luka 1-0


KONAČNI POREDAK LIGE 2013


1 ŠK DUBROVNIK 2 11
2 ŠK BAČVICE 11
3 ŠK ŠIBENIK 2 9
4 ŠK EPETIUM 8
5 ŠK NOŠK 7
6 ŠK BRDA 2 7
7 ŠK PETAR SEDLAR-PEPE 2
8 ŠK JELSA 1

Čestitamo zasluženom pobjedniku lige, momčadi Dubrovnika 2, te ugodnom iznenađenju ove godine, momčadi Bačvica, koja je osvojila drugo mjesto, koje vjerojatno vodi u drugu ligu.
Također čestitam svim našim igračima na vrlo dobro odigranoj sezoni 2013 i četvrtom mjestu, te nam želim još bolji plasman iduće godine.



Post je objavljen 01.11.2013. u 21:11 sati.