Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Ne/obrijani...

..

.......

Ne/obrijani...

Jutros sam se probudila žestoko na/brijana. Nije u pitanju brazilska depilacija vengo hrvatska. Brijanje na suho. Bolno. Stisnula sam zube. Nema šanse ispuštanja i gubljenja iz zuba hrvatskog mede od pet kuna. Mede vrijednog pet kuna. Danas u Hrvatskoj kriteriji za vrijednost bilo čega i za bilo što su odavno pogubljeni. Spas male bolesnice Nore Šitum je zaboravljen. Ali sakupljene mede nisu. Bitka je veća nego za žive, medvjediće u azilu Kuterevo. Roditelji rano preminulog djeteta i Udruga „Hrabro dijete“ se tuku oko preostalog novca. Jedni drugom poručuju;
- Nećeš razbojniče!
Envera Arnautovića hrvatskog građanina, branitelja iz Vukovara, alias Alija Sirotanović, potpredsjednika „Udruge maloljetnih branitelja“( sic !) policija je nakon opsežne potrage privela zbog „čekičarenja“ ploča na ćirilici i njihovog skidanja sa javnih ustanova. Iznenadila ga je brzina kažnjavanja. Mene, njegovo sporo odrastanje.
Envere, sine, nije ti ovo više maloljetna država. Odrasla je, došla je pameti. Tobe. Došlo je vijeme za šibu po guzi. Ako Bog da, Allah i Ustavni sud RH, Vlada & Sabor, bit će i Golog otoka.
O, mrtvima sve najljepše. O, živima sve najgore. Sredine nema.

.

..
Vrijeme, vreme, vrime je sjećanja. Sjetimo se najdražih.


Post je objavljen 30.10.2013. u 09:09 sati.