Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/homo-sapiens-ludens

Marketing

10 KAKO MOŽEŠ DANAS POSTATI KRŠĆANINOM?

Tekstovi koji slijede zapisani su u knjizi "Zašto se isplati biti kršćaninom", Norbert Lieth (Warum es sich lohnt, Christ zu sein, Verlag Mitternachtsruf, mitternachtsruf.com)

Obrati se, takav kakav jesi, molitvom Gospodinu Isusu Kristu. Reci mu da od sada želiš vjerovati u Njega i zamoli ga da ti oprosti grijehe.

Odlučno ga zamoli da uđe u tvoj život. Reci mu neka od sada On bude tvoj Gospodar i Učitelj, i da mu od sada prepuštaš vodstvo nad svojim životom.

Zahvali Gospodinu Isusu za to što je na križu umro za tebe i tvoje grijehe. Zahvali mu i za to što je uskrsnuo od mrtvih kako bi tebi mogao darovati vječni život. U Ivanovom evanđelju 1,12 zapisano je: "A svima koji ga primiše dade moć da postanu djeca Božja." S vjerom i zahvalnošću prihvati Božje otkupljenje.

Priznaj svoju vjeru i drugima. Svakodnevno čitaj Bibliju i potraži zajedništvo s ljudima koji također vjeruju u Isusa.

Imaš li kakva dušobrižnička pitanja, možeš nam s povjerenjem pisati. Ako želiš, poslat ćemo ti daljnje informacije o tome kako živjeti kao Isusov sljedbenik. Te su informacije besplatne i nimalo te neće obvezati u pogledu nas. Samo ispuni odrezak na sljedećoj stranici i pošalji ga na navedenu adresu.




Odgovor:

__ Brošura "Zašto se isplati biti kršćaninom?" uvjerila me u potrebu da postanem kršćaninom pa sam dana _________ odlučio poći za Isusom. to jest primio sam ga u svoj život. Molim vas, pošaljite mi besplatne i neobvezajuće daljnje informacije o tome kako živjeti kao Isusov sljedbenik.


Prezime _______________________
Ime________________- starost_____
Ulica i kućni broj _________________
Mjesto _________________________
Poštanski broj ___________________
Zemlja _________________________
Potpis __________________________

Ovaj odrezak pošalji na adresu:

"DOBRE KNJIGE ZA SVE"
EUROliber doo
Petrova 10
HR 21000 Split

Post je objavljen 12.10.2013. u 17:02 sati.