Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Drago Caparin Croatia osiguranje Bjelovar



Kriminalistička policija je ušla u Croatia osiguranje

Eto, kako oni vole Bjelovar? Đurđa Adlešič je iz Tomaša, a Damir Bajs je rođen u Pakracu. Ti likovi: Sve "živo i mrtvo" su uništili i upropastili. Ono što je najgore u ovakvoj Hrvatskoj su dobili visoki publicitet; ništarije, lopovi, diletanti i ubojice... Ni jedan od političara nije spreman pokrenuti nešto u ime općeg dobra. Sve su to njihovi uski interesi. Ovih dana u Croatia osiguranje u Bjelovaru - došla je kriminalistička policija kod direktora Drage Caparina (HDZ) Između ostaloga na ulazu u zgradu su portiru pokazali svoje policijske značke. Policija je u nekoliko navrata bila u kontroli.

Policija je ispitivala direktora Caparina. Kada je ona otišla; pričao je J.Š. kako je direktor od straha zasrao cijeli WC-e. Drugi dan Drago Caparin je otišao na bolovanje. Ali uglavnom zna biti viđen u službenom autu od Croatia osiguranja kako vozi svoju ženu Karmelu u šoping u bjelovarsku trgovinu Billu.



Kum od Caparina "mistifikatorski general" Mile Ćuk je izgubio koncesiju na lovište. U Bjelovaru ima toliko toga lošeg da naš grad "četiri desetljeća" nije se maknuo s mrtve točke. Uspijevaju samo oni koji kradu; Marijan Coner (DHZ) i Miroslav Čačija (HSS), zgrću milijune preko leđa naivnih građana... Onda nedugo - dođe onaj "stari sramotnjak" Stjepan Mesić u Bjelovar i naslikava se po korzu i kaffićima. Njega čuva osiguranje i policija, ma živo sranje.... Nitko se ne pita što je Mesić tražio u Bjelovaru. Ja mogu reći da on ovdje nije dobro došao.



Pitam se: Kad ćemo mi napokon početi živjeti kao civilizirani ljudi. Ušli smo u NATO, zatim ušli smo u EU, a još uvijek u bjelovarskoj vojarni ima 300 profesionalnih vojnika - privilegiranih po podobnosti priključenih na državni proračun. Treba vidjeti čiji su to sinovi i kćeri? Koja je njihova funkcija i zadatak. Osim što tamo dolaze, jedu,.., i poslije idu kući....

Baš kad ovo pišem netko nervozno zvoni na moja vrata stana. Izađem ja van i vidi neku nepoznatu ženu 70-tih godina. Na ulici ima kolica i neku robu u njima. Pitam je; što treba? Ona kaže: "Baka moli za pomoć!" Ja joj kažem skini (debele) zlatne rinćice i prodaj. A ona me želi lagati: "Nisu zlatne!" Ja joj kažem - ako nisu zlatne daj ih meni. Ta vitalna bakica brzim koracima odlazi... Doviknem ja za njim - idi kod župana Bajsa i od njega traži pomoć.

----------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 07.10.2013. (Ponedjeljak)

HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,

Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb

http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
www.crostojkovic1958.blog.ru
http://hr.netlog.com/stojkovicbranko (NETLOG)

Članaka; 1716




Post je objavljen 07.10.2013. u 09:20 sati.