Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Duplo golo...

lorde

. Duplo golo... .

........

Jutros sam se probudila nekako kao nova. Ganc nova. Depilirana & gore (ne može bolje) & dolje (može još niže). Prava Brazilka. Koža blista. Puding. Ispeglana kosa, farba plava, kao šlag na tortu. Dala sam si se.
U tomu ne vidim ništa loše. Ali loše mi dođe kad pogledam ispeglane moždane vijuge drčnih hrvatskih mužijaka & ženki. Tko ih to ispegla?
OZNA, UDBA, SIS, SAS, BRD, KGB, CIA, MP3 (MI6)?...sve u tri - četiri slova. Latinična, ne daj dragi Bože ćirilicu. Kao da ih je „Baščanska ploča“ udarila u glavu.
U Bosni bi rekli; - Đe me nađe?! Na odgovor na takvo pitanje na Face-u ili Blogu.hr ne treba dugo čekati. Kultura dijaloga na ovim prostorima nije moguća. Misija mijenjanja svijesti, dovođenja vijuga u erektivno stanje bez Vijagre uspijeva samo u rijetkim slučajevima.
Globalno, ali od toga bježim, uspjeva nered, Stoka s velikim S nekada s dva SS, za četiri S nisam sigurna. Ćirilicom CCCC, da.
Dakle, što sam htjela reći; umorila sam se od pokušaja vođenja dijaloga.
Ruka mi nije za macolu, srp & čekić. Prelazim na lakšu temu; čitanje & samo čitanje postova bez komentara.
S depilacijom sve dolazi na svoje. Golo postaje golije. Ogoljeno. Može li to?
Može duplo golo...
.
Vrijeme, vreme, vrime je Bože sačuvaj. Ima ona andrićevska;
("Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati !") , ali ja ga ne volim. Nije mi napet.


Post je objavljen 04.10.2013. u 16:30 sati.