Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing



- "Svevisnji, Dicni Boze, prosvjetli tmine moga srca. Daj mi pravu vjeru, cvrstu nadu i savrsenu ljubav, mudrost i spoznanje Gospodine da vrsim tvoju svetu i istinsku zapovijed." (sv. Franjo Asiski) Neka te blagoslovi Gospodin i neka te cuva! Neka te Gospodin licem svojim obasja, milostiv neka ti bude! Neka pogled svoj Gospodin svrati na te i Mir ti donese!
- Smrt nas nije mogla slučajno pogoditi nikako jer ništa se u toj današnjoj baš đavoljoj državi ne događa slučajno ništa, sve su nam uzrokovali sto posto su nam sve uzrokovali. - Bog oprostite sto smetam ovo sam dobila,smis li ignorirat?brisat?BVB...Andjeli su osjetili da bolujes sa necim. I da je to nesto iz proslosti. I kazu da si izlozena ispitu i ako vjerujes u andjele da ce ti pomoci u oprostu. Danas ce se u noci rijesiti dvije stvari u tvoju korist, zato ne ignoriraj poruku, ostavi sve i posalji je 10 prijatelja i meni. Ako je ne dobijem nazad znat cu da ne pripadam tu, ali kad ti se 5 poruka vrati netko tko te voli ce te tiho iznenaditi.
- "Skromnost je propovijed, koja šuti." (Sv. Franjo Saleški)
- Zna baba jaka dg dava udara ,ajmo molit jer bez toga nista - Hvaljen Isus i Marija!U zoru sam izmolila cijelu krunicu,sada ukratko,da,dava nikad ne spava a molitva nas stiti ,naravno,pogrijesimo,ali osjecaj da je cista savjest,da se covjek trudi je vec nesto...osobno sam uistinu mali crv,Bvb
- Idem v split obred preminuca.
- Daj Bože da jednog dana otvorim poruku u kojoj ćeš napisati Tomicu sam odveo na bevandu

Post je objavljen 04.10.2013. u 08:39 sati.