Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing



- Tko je tvoj Lazar? Ne izmici - imas ga jer svatko ga ima. To je onaj kojeg najradje nebi vidio jer te zivcira, duhovno iscrpljuje, kojeg ti je vec na vrh glave. Svrati napokon pozornost na njega. Ne dopusti da susjedov pas ima vise sucuti za njega. (knev 26c kg)
- Brate Luka Josip je jos u dubokoj komi. Nasa GOSPA je stalno sa njim, neznam sta su se dogovorili
- Da.SVI MI imamo svojeg Lazara kojeg najradije ne bi željeli ni vidjeti ni čuti.NIJE TU RIJEČ samo o tome da nemamo za njega riječi ohrabrenja,već od njegove neimastine bježimo kao od kuge.NAJTEŽE OD SVEGA JE TO STO U SVOJOJ LJUDSKOJ OHOLOSTI I OGRANIČENOSTI I MI MOŽEMO POSTATI JEDAN OD ONIH KOJI IMA MANJE OD SUSJEDOVA PSA.
- To je onaj kojeg svaki dan vidim u ogledalu. Ovo tjelo u kojem zivim.
- Cjeli novi vec 60 g.star,nismo svi stanari bili zato,teli samo popravak,ali neki 'Zapeli..sad pokriveno samo daskama i onim crnim filt.treba jos zlijeb.i oluke,gurle stavit,jos 2 tj.posla,strahujem da ne promoci mi,ah,vavik brige..jadni ljudi kojima poplava i nevr.sve unisti.Htjela bih u crkvu vjer.u 10 volin pjevanje,TKO PJEVA DUPLO MOLI rece se,bit ce tesko naucit se na grdo vrime,dok radila i bila mlada lakse,u drustvu,ali BOG nas uci zivi DANAS,p.MARI
- "Vjerujem u jednu, svetu, katoličku i apostolsku Crkvu. Vjerujem u Crkvu! I ljubim vidljivoga Krista - Papu. Pa neka se drmaju svjetovi! Ja vjerujem u Crkvu i ljubim Papu! Pa neka se potresa zemlja! Ja vjerujem u Crkvu i ljubim Papu! (Službenica Božja MARICA STANKOVIĆ, na Papin dan 1943.)
- Bravo dragi brate istina
- Jako lijepo! Hvala! Bila sam u PULI
- Taj Lazar sam sama ja i moja obitelj,neka nas sv.Mihovil zastiti,Bvb
- Sjetimo se svetog Roka!!! Od srca ... - Tvoja je riječ, Gospodine, istina; posveti nas u istini. Aleluja!
- Hvaljen ISUS dragi PATER LUKA,primih Vasu poruku,Hvala..zakasnih na zaj.krunicu sa HKRom',cu popodne sa susjfma.Nisam sigurna,pomognite mi jel LAZAR poz.ili neg.osoba,u odnosu na ISUSA? Jucer dobili novog BLAZENIKA,ste gledali prenos iz Pule,bilo svecano.Danas imendan mom unuku Gabrielu,,spava kod druge none na Hreljinu,voli pocalh uzmu ga rijetko,a ja dica rastav.roditelja jako pate,mislim i vise nego sto pokazuju,Pocela kisa.a nama radovi veli na krovu - Laus tibi, Christe! - Slava tebi, Kriste!

Post je objavljen 29.09.2013. u 09:25 sati.