Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goto

Marketing

Ropotarnica povijesti (II)

Priupitao bih ...

Tko je ove birao i/ili doveo na vlast?


Preko 90% kršćanskog (uglavnom katoličkog) stanovništva dozvoljava da ih šaka ateista sustavno državnim aparatom (prigrabljenom moći) terorizira.
Preko 90 % hrvatskog stanovništva dozvoljava da ih šaka nacionalno neopredijeljenih sustavno državnim aparatom (prigrabljenom moći) terorizira.

Priupitao bih ... što mora napraviti narod/nacija da se obrani od takvog terora?
(Već jednom je F. Tuđman pokazao neophodnost svrstavanja u jedan politički blok - pokret kojim bi se osigurali okviri nesmetanog političkog i ostalog života nacije i države.)

Politika pomirbe (izbjegavši zamku progona i likvidacija) dovela je do povratka politike koja je omogućila agresiju na Hrvatsku. Politike antihrvatstva i izdajništva.
Netaknuti u Domovinskom ratu i u pravednom ratu za slobodu, vratili su se istoj politici podrivanja Hrvatske. Sustavno.
Iako ne protiv njih (politikom pomirbe bili su zaštićeni), protiv politike koju su oni provodili vodio se oružani rat. (Uzročno-posljedične veze.)
Nastavili su istim žarom i istim putem (titovim). Recidivisti.

Vrijeme je da ih razvlastimo (ne politikom pomirbe, ali svakako demokratskim putem). Javnim i zakonskim sredstvima (svrgavanja nenarodne i protustavne vlasti).
Hrvatski narod/nacija moraju biti jedinstveni u tom činu razračunavanja s ostacima srbo-boljševičke nemani (koja razdire hrvatsko nacionalno biće). (Iako se moram priupitati ... kome je uopće palo na pamet glasati za ove?)
Demokratskim pristupom (političkom naklonošću drugoj opciji) jednom smo ih bez osvete razvlastili. Stavili im do znanja da ih ne podnosimo. Vrijeme je (pošto s njima nismo razračunali nasiljem) da im pri povratku napravimo isto ...

Ropotarnica povijesti (II)

Post je objavljen 03.09.2013. u 08:54 sati.