Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Najveći penisi!

Najveći penisi!

Najobdareniji u Europi su susjedi Bosanci...



Zlatna sredina: Hrvati su s više od 12 centimetara zauzeli mjesto u sredini ljestvice. Najmanje penise u Europi imaju Nizozemci i Grci. Centimetara manjka i Srbima

Četvrtak, 29. 8. 2013. u 21:15 Piše: Marcela Bratović

Najveći penisi! Najobdareniji u Europi su susjedi Bosanci... Fotolia Foto: Ilustracija

Bliži li se to procvat turizma u susjednoj nam Bosni i Hercegovini? Ako je suditi po najnovijem istraživanju Europe, obožavateljice velikih penisa lako bi mogle, unatoč lijepim plažama, moru i suncu, zaobići Hrvatsku i otputovati našim obdarenim susjedima.

Istraživanje prikazuje europske zemlje u bojama, od kritične crvene, narančaste, žute i svijetlozelene do poželjne tamnozelene.

Crvena Nizozemska i Grčka znak su da ulicama tih zemalja hodaju muškarci koji se i nemaju baš čime pohvaliti. Naime, njihovi su penisi u prosjeku veliki 8,67 i 8,92 centimetra. Centimetara manjka i Francuzima, Talijanima, Englezima, Srbima, Rusima i Ukrajincima.

Slijedi zlatna sredina, u koju smo se, uz Španjolce, Poljake, Austrijance, Čehe i još neke druge, ugurali i mi.

Ipak, Hrvati s razlogom trebaju strahovati da će njihov penis od 12,31 centimetar biti nedovoljan. Naime, nismo u nimalo pogodnoj situaciji jer nas dva naša susjeda debelo nadmašuju.

Na seksi karti Europe svijetlozelena je Mađarska, a tamnozelena Bosna i Hercegovina što se hrvatskim galebovima nimalo ne sviđa.

No brojkama ne možemo pobjeći. Mađari su nas prešišali za gotovo tri centimetra, a Bosanci su prešišali baš sve.

S rekordnom prosječnom veličinom penisa od 17,99 centimetara su izvan konkurencije. Dva centimetra iza sebe ostavili su drugopozicioniranu Litvu. U zelenom, doduše svijetlom, još su Norvežani, Nijemci, Irci, Slovaci i Albanci pa se i u tim zemljama s razlogom očekuje stampedo pohotnih i nezadovoljenih žena.

Dragi naši, ne očajavajte. Prosjek uopće nije loš, a znate kako kažu: Nije bitna veličina, već tehnika.

Tagovi: veličina, penis, istraživanje, bosanci

Preuzeto iz 24 sata

http://www.24sata.hr/zanimljivosti/najveci-penisi-najobdareniji-u-europi-su-susjedi-bosanci-329868



-----------------

lp, boro


Post je objavljen 02.09.2013. u 08:04 sati.