Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkmreznica

Marketing

NK Mrežnica dobila opremu od 50 tis.kuna

Dvadeset kompleta trenirki i torbi te brojni rekviziti za treninge poput lopta, prepreka, mreža... sve vrijedno oko 50 tisuća kuna, bit će danas uručeno Nogometnom klubu Mrežnica iz Zvečaja.

Ovaj županijski drugoligaš ovakvu veliku donaciju (jer radi se o vrijednosti koja je kao njihova dva godišnja proračuna) dobio je na natječaju Hrvatskog olimpijskog odbora 'Od sportske škole do olimpijskih igara'.

Prema riječima Branka Šavora iz Sportske zajednice Duga Resa, napisan je projekt, a u HOO-u su ga očito prepoznali.

Jer, NK Mrežnica osim seniorske ekipe okuplja i one najmlađe. Promicanje sporta i aktiviranje djece u ruralnim područjima njihov je osnovni cilj.

"Mrežnica je klub koji okuplja djecu iz cijelog onog kraja - od Duge Rese, Belavića do Zvečaja, Generalskog Stola, prema Lipi, Bukovlju... znači, jedan veliki prostor u kojem djeca nemaju drugog kolektiva gdje bi mogli doći, dolaze ovdje. NK Mrežnica pokušava svake godine nastupiti u svim kategorijama u mlađim dobnim skupinama. Tako da igraju mlađi pioniri, pioniri, juniori su uključeni u natjecanja... stvarno žele okupiti svu tu djecu koja dolje treniraju i omogućiti im igranje u svim ligama Nogometnog saveza Karlovačke županije", kaže Šavor.

Osim toga, stadion NK Mrežnice u Zvečaju zbog svoje je neobične lokacije, uz samu rijeku, često mjesto gdje na pripreme stižu i prvoligaši.

Razvoj sportskog turizma drugi je cilj, naglašava Šavor.

"Već nekoliko godina Lokomotiva, klub koji je bio drugi u našoj ligi, dolazi na Mrežnicu na sedam dana na pripreme. Koriste i stadion VOŠK-a u Belavićima, a i tendencija je da ta veza sporta i turizma bude okosnica ovih naših malih klubova i u kojima se događaju lijepe stvari", pojašnjava Šavor.

Opremu i rekvizite NK Mrežnici danas će predati Siniša Krajač iz Hrvatskog olimpijskog odbora.
HOO


KA-portal

NK Mrežnica dobila opremu od 50 tis.kuna


Ka-tjednik





Post je objavljen 29.08.2013. u 13:45 sati.