Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing



- Hvala dragi pater i vama takodjer svaki blagoslov nase Gospe Sinjske neka se spusti na vas. Nosim vas u srcu Gospi na svim postajama. Radostan dan. :-) - Hvala dragi pater za lijepu duhovnu obnovu! Idem se moliti i nastavit sluziti kao Marija! Bvb
- I tebi, dragi brate u Kristu mir, strpljivost i svako dobro u Kristu po Gospi na Nebo uznesenoj. Hvala ti, i hvala Bogu na tebi! - I tebi dragi Luka,MIRTA - HVALA PATER LUKA,MI SMO SVI GOSPINA DICA!
- Sretan ti blagdan p. Luka i od srca hvala na svim tvojim porukama koje hrane moju dusu...
- Neka se blagoslov Majke Bozje spusti na cijeli svijet.
- Hvala na svim SMS. Hvala i na cestitci. Da, zvijezde, samo jos da nisu petokrake...
- Fala ti....mili moj fala ti od srca na svim ovim danima....neka ti Majka marija bude i dalje vjetar u tvojim jedrima.
- SVE NAJBOLJE I ...TRKOM U OGORJE I SPLIT ...!!! P.LUKA ...HVALA I POZDRAV OD SRCA
- Krenimo s povjerenjem u svaki novi dan, sto god bilo. Neka nas sreca prati i dobri Bog!! Sretan blagdan!!
- Upravo se vracćamo iz Sínjai tebi sritan blagdan Zaštitnice župe!
- I vama pater od srca,neka Vas BDM uvik cuva,zagovara jer ste pravo njezin sin!
- Hvala mene toliko ganu vase poruke pa kad pocnem molit krunicu suze teku evo pokusat cu ici na misu nakon dugog lezanja marija s vama
- Kakav ću Tebi dati ja dar / za materinske ljubavi žar. / Srce Ti svoje dajem ja, / uzmi ga, Majko, čuvaj ga. - Dragi pater sretan blagdan i vama od srca! Ici cu u Mariju Goricu sa tetom … koja vam je znala doci u posjetu, a idemo u Dragecovu zupu- voditelja molitv. zajed. Marijinog pohodenja.
- Hvala, blagoslov vama od Gospe iz Krasna. Od srca ..
- O Marijo, lijep si cvijet, Tebe stuje cijeli svijet! - Hvala pater i Vama. Idem u Krasno nasoj Majci,nosim vas sa sobom- u srcu:)!
- Hvala lipa p. Luka, sretan i blagoslovljen blagdan i Vama, ja sa obitelji spremam se na svetište Majke Božje od Krasna.
- Hvala i tebi nek je sretan blagdan!
- Hvala i Vama dragi Luka da njene blage oci ne skidaju pogleda sa nas jadnika o kako je sretan tko vjeruje majci i Sinu - Hvala puno,i vama zelim blagoslovljen blagdan!popodne u Vepricu bit cete u mojim molitvama:-Dbvb
- Dragi Luka.od srca ti Hvala.za sav trud i dobro stosi nam pri blizijo. Ovim razmatranjima da i ja mogu dozivit milost.zahvaljujuci vama i razmatranju! Invalidi su posebni jer.posebno i razmisljaju i trpe.Ali sve iz Ljubavi prema Isusu.Marija i Isus.su nama invalidima blizu.tako neka doista bude.kad su uz nas sve je lakse. Gospi je rodjendan! Poz..Volim te uz Gospu! Sve je lakse.AMEN ALE LUJA!
- Hvala .Luka i ja tebi cestitam ! Zahvaljujem na pobudnim porukama NEKA TI GOSPA UZVRATI - Ala, Lujo, znas kako se uni Zidovi pozdravljadu: "DOGODINE U JERUZALEMU!" Tako i tebe tvoji Slavonci: DOGODINE U ALJMASU! Na noge, Lujo! A sad privatimo unu ruzarju Gospi POSVEMSVJETSKOJ!

Post je objavljen 15.08.2013. u 09:05 sati.