Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Religije svijeta velika su zabluda čovječanstva (9)


Zvijeri koje vas sile da im se klanjate

ZAISTA, KAŽEM VAM TKO VJERUJE U "ŠTIT" IMA ŽIVOT VJEČNI.

Što kod naroda proizvodi histeriju?

Nastala je velika glad u Hrvatskoj, tjelesna i duhovna,.., koja je praćena ekonomskim i gospodarskim slomom. Inflacija i nezaposlenost stvorile su groznicu, straha i bolesti... Mnoštvo naroda je palo u bijedu. Između ostaloga; "KORMILAR I MAŠINOVOĐA" neprestano vrti ljude u krug "nakaze i izopačene bolesnike", oni ne mogu VAN iz religioznog labirinta. Ovo je posljednja opomena: da se znate čuvati "farizejskoga kvasca" - koji može vam ubiti tijelo i duh. A vaše potomke poslije krajnje baciti u pravi pakao. Dakle što je sad potrebno naći - svoju duhovnu i umnu ravnotežu. Hormon poremećaja nastaje kod čovjeka zbog krivog razmišljanja ili kemikalijskog unošenja otrova u organizam...

BIBLIJA je knjiga koja se promatra kao volja* činjenja

Mnogi ljudi su stvorili krivu sliku o Bogu. Nitko od njih ne bi znao odgovoriti - što je to božji identitet?! Dobro poslušajte što će vam sad reći Branko Stojković, biblijski Bog mora se promatrati kao VOLJA*, tj. tajna vjere. Bez volje čovjek ne može ništa činiti. Volja se očitava kroz; pet čula (oči - vid, ruke - dodir, uha - sluh, usta - okus, nos - njuh), koji su pripojeni na mozak. Sve što čovjek ne može percipirati s čulima - je LAŽ. Smiješno i sramotno je kad svećenici pokazuju Boga kao neku sliku. Volja se ne može "nacrtati" ili biti kip ili Kapelica.... Volja može biti prisutna samo u živom čovjeku. Činjenica je, da lažni vjernici nisu nikada upoznali pravu VOJLJ*, tu obraziliju kao Boga. Riječ "Bog" proizlazi iz riječi "BOG-AT".

To pitanje sad ostavljam vama: Odakle VOLJA u čovjeku, kako se ona rađa, i kako se u jačoj snazi pojavljuje - što ona predstavlja i kuda ide?

PAZITE U ŠTO VJERUJETE!

----------------------------------------------------------
HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
(Za ljudska prava)
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 30.07.2013. (nedjelja)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
http://istinazanarod.blog.hr
——————————————
1546. Članaka



Post je objavljen 30.07.2013. u 10:53 sati.