Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Država bez nade!

[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

Da bi se ozbiljno bavili politikom i analitikom doista je nužno poznavati povjesne tokove,veze i vezice.
Sustav u kojem živimo nije demokratski samim tim jer ga nisu osmislili demokrati neko totalitarni političari. Štoviše,sustav su osmislili i utemeljili rigidni boljševici.
U Komunističkoj partiji su postojali demokratski elementi kao i svugdje u svijetu. Pošto je bila samo jedna partija,pojedinac visokoobrazovan,željan napredovanja jednostavno nije imao izbor makar je znao da "to nije to" ali bi prihvatio crvenu knjižicu.
Mnogi mladi koji danas pljuju po starijima zbog članstva u Partiji isto bi bili njeni članovi zbog interesa sukladno današnjem članstvu u HDZ-u il SDP-u.

Blago rečeno,ljudi vole pobjednike i obožavaju bit s njima u društvu,dodvorit se i sve učiniti za njih.

Zbog takvih tipova i ja sam u mojoj maloj Općini imao silnih problema. Neki su čak i zaposleni na mojoj patnji jer su se napadajući me i lažno ogovarajući dodvorili vlasti.

Nažalost, puna nam je država prikrivenih komunista u redovima kvazi demokratskih stranaka što samo po sebi jamči nedemokratsku državu.

Možda bi i mogli riješiti ta pitanja kad oni stari ne bi odgajali one mlade i krivo ih "nasađivali" jer odgoj mladeži u demokraciji,toleranciji je proces koji traje.

Hoćemo li se ikad riješiti tog problema il jel taj problem ustvari način našeg funkcioniranja ,ja ne znam al sigurno znam da nikako nećemo naprijed krenuti ukoliko se ne riješimo tog naslijeđa.

Država bez nade je u ovom slučaju sigurna ukoliko ne izaberemo političare koji poznaju našu povjest te imaju jasnu odredbu njenih nedostataka i na kraju znaju riješenje postojećeg problema!

Post je objavljen 14.07.2013. u 13:09 sati.