Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

A, e, terapija*...



A, e, terapija...


Jutros sam se probudila fiskalno rasterećena. Nigdje gotovine. Ne treba mi kasa i Internet veza. Svi su neopravdano navalili na Linića. A, on jedini uspješno radi na ostvarenju zaboravljenog predizbornog Plana 21. Čudna je ovo zemlja. Zemlja čudnih ljudi i još čudnijih zakona. Bivša vlast, današnja oporba umjesto šutnje i posipanja pepelom odabrala je dijeljenje udaraca ispod pojasa i govor bez pokrića.
Vlast iz greške ide u grešku novu i veću. TV Radman jučer, Radman danas, zasigurno uskoro bez njega. U normalnoj zemlji. U zemlji ala Čombe i Rukvaša, moguće je i drugačije kada se oglasi viša razina.
Zakoni se donose bez provjere. Bez simulacije njihovog djelovanja na stvarni život. Laboratorijski na jednom do dva uzorka. Sudske presude se donose i obaraju. Jednom, drugi put i tako u beskonačnost. Zaključak, „stručni“ ljudi, stranački podobni negativnom su selekcijom postavljeni na mjesta kojima nisu dorasli.
U zemlji ruža jedina procvala i ocvala je Ruža Tomašić. Brisel joj odgovara. Hrvatska u Europi i u tom istom gradu, NE!
Malo je reći, licemjerno...
U mojoj bašći ni krompir ni pome nisu procvale. Da ne lažem, suncokret je otvorio latice. Ujutro gleda u lijevo, uvečer u desno. Kad ga pogledam izravno face to face, zna oboriti glavu. Poput poštenog Hrvata obori glavu. Sram ga je vremena u kome živi.
Trajekti za Vis plove kao nekad „Vlak bez voznog reda“.
Kao Voz bez vlačnog reda, ali po većoj cijeni. Dokle? ZNA se...
Turisti iz Bosne i Hercegovine su za svaki slučaj u Crnoj Gori i Turskoj.
Pišanje je u Makarskoj skupo...


Vrijeme, vreme, vrime je Splitskog festivala.
Hajduk živi vječno.
Dalmacija sva u bilom. Dalmatinci zavijeni u crno.
I, Đorđe Peruzović i Danijela...
A, e, dupla loza, terapija...
*BTW. Zahvaljujem uredništvu BLOGa na pomoći oko logiranja. Tekst je nastao mnogo ranije ali nije mogao biti postavljen.

Post je objavljen 11.07.2013. u 08:57 sati.