Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IMOVINA OD IVANA BUTKOVIĆA "BUBIJA" JE NA PRODAJI


Piše: Banko Stojković

Ovih dana je oglašena imovina direktora Informativnog centra Bjelovara, od Ivana Butkovića, je na prodaji.

Čovijek svih režima Prvo od Đurđe Adlešič, koju diže u nebesa te uz pomoć nje i direktora mega banke Petra Radakovića, osvaja Bjelovar Za uzvrat nikad članak o Njenoj BESPRAVNOJ gradnji odnosno RUŠENJU stare vile u Krančevićevoj ulici nije napisao...

Silosi stoje prazni, prerada ne radi, ljudi otpušteni, a polupismeni novinarčići useljeni vozaju se autičima po nazovi zadacima i bogu dane kradu.

Gle čuda, sada Čačija delegira* i objašnjava Bubiju što je vijest, a što ne.
I tako napusti nas čovijek koji je imao ZADATAK stavit sve lokalne medije u službu potrebitu vlasti, a ne informiranju. ŽIVJELI BJELOVARČANI TAKO VAM I TREBA.

Spomenuti Ivan Butković, bio je medijski monopolist u Bjelovaru. On je 1996. godine kao lokalni HDZ-ovac povezao se sa "momcima M. Ćukom i Lukom Markešićem," i sumnjivim privatizacijama dolaze do jedinih gradskih novina i radija (Bjelovarac i BBR), i na čelo postavljaju dotadasnjega konobara, ovdje spomenutog Ivana Butkovića, tkz. "Bubija".

Miroslav Čačija (HSS) je zaposjeo bjelovarski studij HRT-a, gdje je uposlio svoje pokorne ljude.. Novinama naglo pada kvaliteta, više od polovice zauzimaju reklame, a ostalo (ne)informativni tekstovi koji hvale tadašnju vlast. Novinari odlaze, a oni koji ostaju bivaju potplaćeni. Svi pokušaji dolaska konkurencije sa novim novinama, bivaju ubrzo osuječeni.

"Bubi" je upleo sve svoje "kriminalne pipke" kao hobotnica u gradsku imovinu. U tome pomogla mu je Adlešička i Radaković, čiji su gotovo svi čoškovi grada: hotel central, bivša kavana, itd. Ivan Butković, osim medija u 15 godina, pokupovao je brojne objekte po gradu. Ali iza svih tih investicija kupnje objekata i medija, stoji treći čovjek u "sjeni", direktor Pero Radaković, koji je "Bubiju" namjestio "lažne kredite", jedinoj nezavisnoj dobroj banci, "Erste".

-----------------------------------------------------
HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
BRANKO STOJKOVIĆ
————————————–
Adresa: Đurđevačka cesta 159
Bjelovar / 04.07.2013. (srijeda)
HRVATSKA / CROATIA
Kućni telefon: 00 385 433 520
Mobitel: 00 385 95 814 82 90,
092/1870486
Žiro-račun: 2340009-1100203086
Privredna banka Zagreb
http://crostojkovic1958.blog.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

URED: Masarykova 8
——————————————
1500. Članaka



Post je objavljen 05.07.2013. u 09:10 sati.